Старонка 7 з 7 PrimaПерад ... 567
Вынікі 61-68-68
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    прывітанне я думаю, я зразумеў, што вы хочаце зрабіць, унізе есць 2 кнопкі "залатых" і "mod" націсніце на 2 і са стрэлкамі, які выкарыстоўваецца звычайна, рухаць карту, вы ўбачыце, што ен рухаецца толькі адну карту, калі яны адна на іншы, націсніце зноў на кнопку першага, так? яны зноў разам, калі вы хочаце, каб вярнуцца, як у крыніцы націсніце на 2 стрэлкі (чырвоны і сіні).
    прывітанне я спадзяюся, што гэта дапамагло

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    8
    *сіска
    я не зусім зразумеў вашае тлумачэнне. Цяпер я зрабіў накід, таму я думаю, што sar? wasier. Глядзець sktech у верхняй частцы вы ўбачыце два "карты"? сіні колер (карта) і з чырвоным колерам (карту B)

Абедзве карты, напрыклад, яны ж савет рухавіка, але і на месцах diffrent ў праграмнае забеспячэнне.

Цяпер я хачу, каб перамясціць карту так што гэта сапраўды адзін над іншым так, што можаце? убачыць адразу павялічваецца! (як паказана на фота ніжэй)

Гэта ? можна з ECM або няма?

некаторыя programms-гранные, такія як UltraEdit (ultra cf) пу? зрабіць падобнае рашэнне, але толькі ў шаснаццатковым фармаце.

Я шукаю інструмент адлюстравання, які забяспечвае гэты функцыянал. Падтрымлівае ECM?
    example.JPG

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    як кажа сіска упэўнены, што ў пу? зрабіць
    аднак, калі вы спыніце курсор на кнопкі, з'яўляецца апісанне іх функцый
    на ECM можаце зрабіць у 2D
    у правым ніжнім куце знаходзіцеся ў дзве кнопкі з выявай замка і надпісам на ВРІ на адзін і МОД на іншы, яны служаць для блакавання ў становішчы " карту залатых або мод
    затым вы можаце перамыкацца, як звычайна, але толькі тое, што не блакуецца, вы супраць

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    Citazione Першапачаткова Напісаў Chippy0815 Visualizza Messaggio
    *сіска
    я не зусім зразумеў вашае тлумачэнне. Цяпер я зрабіў накід, таму я думаю, што sar? wasier. Глядзець sktech у верхняй частцы вы ўбачыце два "карты"? сіні колер (карта) і з чырвоным колерам (карту B)

Абедзве карты, напрыклад, яны ж савет рухавіка, але і на месцах diffrent ў праграмнае забеспячэнне.

Цяпер я хачу, каб перамясціць карту так што гэта сапраўды адзін над іншым так, што можаце? убачыць адразу павялічваецца! (як паказана на фота ніжэй)

Гэта ? можна з ECM або няма?

некаторыя programms-гранные, такія як UltraEdit (ultra cf) пу? зрабіць падобнае рашэнне, але толькі ў шаснаццатковым фармаце.

Я шукаю інструмент адлюстравання, які забяспечвае гэты функцыянал. Падтрымлівае ECM?
    example.JPG
    прывітанне Chippy0815 я выдатна разумеў тое, што вы хочаце зрабіць, можа быць, я не ведаў, растлумачыць, Exelion1986 ? быў pi? ясна, у любым выпадку, калі гульні з дапамогай кнопак на врі і мод 2d-разумееце, добра, я прыклаў малюнак
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    8
    *сіска

ок, мой сябар, дзякуй за вашу дапамогу.
    Будзе вельмі моцна@? і далажыць яго зноў, калі blockquote? ці няма

Праблема ? што я не магу праверыць, ці якія прыбылі (attachemendts) нават мой, не магу адкрыць.
    Я заўседы атрымліваю паведамленне, што я не права, і глядзець, што я павінен запісаць?!?

Магчыма, хто-то пу? вырашыць гэтую праблему?

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    Citazione Першапачаткова Напісаў Chippy0815 Visualizza Messaggio
    *сіска

ок, мой сябар, дзякуй за вашу дапамогу.
    Будзе вельмі моцна@? і далажыць яго зноў, калі blockquote? ці няма

Праблема ? што я не магу праверыць, ці якія прыбылі (attachemendts) нават мой, не магу адкрыць.
    Я заўседы атрымліваю паведамленне, што я не права, і глядзець, што я павінен запісаць?!?

Магчыма, хто-то пу? вырашыць гэтую праблему?
    для таго, каб праверыць, ці фатаграфіі, вы павінны дасягнуць пэўнага колькасці паведамленняў, карысных, ecm, кажу табе па-ранейшаму працуе на кнопкі "залатых" і "мод" (тыя, што з замкам ўнізе ў акне 2D)

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    61
    Добрай раніцы ўсім!!!!! Ласкава, хто мне пу? дапамагчы параўнаць дзве карты на ecm?Зразумець, калі яны маюць той жа sw і id?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    61
    У мяне есць файл зменены, але не ведаю, як знайсці арыгінал!! хто пу? мне дапамагчы? Дзякуй!!

Старонка 7 з 7 PrimaПерад ... 567

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •