Ок, але калі заходу таксама восяў ў таблічнай становіцца падманулі або жа застаецца паведамлена, чаму? я правільна ВР?
Ок, але калі заходу таксама восяў ў таблічнай становіцца падманулі або жа застаецца паведамлена, чаму? я правільна ВР?
Выбачайце
У мяне вызначылі на ВР, але як я магу адаптавацца..?
ДЖАНІ
Калі павялічваецца час і не абнаўляў bp і падманулі, калі павялічваецца час, як правіла, апошні або апошнія 2 слупкоў і абнаўленні вр, то паведаміце
Магутнасць і нічога без кантролю
Прымаючы сігналы ад карты 2.0 jtdm 170cv я заўважыў, што за 1500 на высокіх iq есць posticipi ад 0.49 прыкладна 2gradi....л \ я думаю, што як шпулька turbo...мне хто-то асвятляе? ?
pi? што турба я думаю ў dpf, каб трымаць яго тэмпературы. Тое, што рухавік мантуе турбіны, якая загружае дыханне.
так што калі moddiamo час, у рэшце рэшт, мы ідзем адкласці больш, што істотна зменшылася лямбда
Турба серыі, спачатку загрузіць проста aumentargli усе vgt, не c'? трэба ricorrrere у postiniezioni.
З памылкамі, з 1200mg паветра можна надаць практычна 100mm3 з лямбда = 1. Памятаеце, што вы павінны пераўтварыць у мг / мм3.
Фарсункі арыгінальныя ідуць добра, нават больш чым да 120mm3, праблемы, то становіцца працягласці, што трэба, каб зрабіць гэтыя мм3, а таксама дызельнага помпы, які прыходзіць на садавіну.![]()