Выбачайце
У мяне вызначылі на ВР, але як я магу адаптавацца..?
ДЖАНІ
Вы ў асноўным тое, што можна змяніць у асноўным і ін'екцыі. ...затым падман, і на час, а затым справа? плануецца не больш паважаных, тут l падману....астатняе вы не можаце яго падмануць...па крайняй меры, што не пастаў супраціў на чыгуначных прыклад, але і падман, і абсталяваннем, і адрозніваецца
Магутнасць і нічога без кантролю
залежыць ад таго, колькі паветра, у вас у наяўнасці і колькі вы хочаце паліць больш ці менш 14.5
Лямбда з 1200 мг всасываемого паветра 80 мм3 дызель сапраўды 14.7....акрамя таго, вы павінны таксама пакласці пад увагу авансавыя плацяжы, што калі працягнуць вельмі ўпырску тэрміны будуць даўжэй, і трэба прадбачыць, пакуль у нейкі момант трэба замяніць фарсункі або іх варта ўлічваць запас патрэбы....але да 90-100 мм3 тыя, 1.9 jtdm прымальныя
Ок, але калі заходу таксама восяў ў таблічнай становіцца падманулі або жа застаецца паведамлена, чаму? я правільна ВР?
Калі павялічваецца час і не абнаўляў bp і падманулі, калі павялічваецца час, як правіла, апошні або апошнія 2 слупкоў і абнаўленні вр, то паведаміце
Прымаючы сігналы ад карты 2.0 jtdm 170cv я заўважыў, што за 1500 на высокіх iq есць posticipi ад 0.49 прыкладна 2gradi....л \ я думаю, што як шпулька turbo...мне хто-то асвятляе? ?
pi? што турба я думаю ў dpf, каб трымаць яго тэмпературы. Тое, што рухавік мантуе турбіны, якая загружае дыханне.