Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14

Абмеркаванне: abrites 5.4 не піша

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708

abrites 5.4 не піша

Я ўзяў нядаўна abrites версіі 5.4 кітай або 5.1 я не зразумеў, добра.
    Мая праблема ? гэта я ў асноўным яго ўзяў, чаму? я ведаў, што чытаць розныя e2p з ecu 59f 5af etc scodifiche розны, але ў мяне ўзнікаюць праблемы менавіта з гэтымі ecu, tatno для пачатку, калі на працягу з версіі 5.4 e2p гэтых ecu не чытае, так што я павінен увайсці з 5.1 ( і гэта нармальна ) праблема ? што пасля mod e2p не перапісвае таму ўсе яго аперацыі, але прыбыўшы на паведамленне зняць карціну на працягу 2 хвілін і даць ок, давайце проста чытаць, каб бачыць, і c'? заўседы яго старая, як ніколі?
    Гэта мне было вельмі нават, калі e2p ecu marelli 1.3 mjet але потым я іх вырашана dissaldando.
    C'? ніхто не выкарыстоўвае яго?
    Ці можаце вы мне даць нейкі савет?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    142
    добры дзень версіі c---і гэты інструмент мае шмат памылак, кажу я, xk? я ? давялося ж мне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Мілан
    Паведамленні
    87
    спачатку прачытайце выключыць запальванне на 2 хвіліны? і важна, каб pwrlac . гэта экю піша, у той час як карціна і ў выключаным стане, калі не аспекты дастаткова аднаўленні дадзеныя vecchi. ці не вельмі добра працуе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    ALecsx я не зразумеў, я павінен напісаць з асновы выключаны? няма!
    раз напісана трэба чакаць 2 хвіліны, ці не так?
    я чытаў вакол, што c'? версія 5.6 c....і вы ведаеце, скажы мне, дзе можна знайсці?
    Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) (OF) L'avatar di audi sp
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    245
    Але вы патрацілі ўсе тыя грошы, каб зрабіць групу Fiat? калі вы, прымаючы кабель kmtool з 9 € рабілі усе, што ад дыягназу.. па крайняй меры я раблю так.. выкарыстоўваць гэты інтэрфэйс на таварныя знакі досыць складаныя.. Bmw Benz і г.д...
    Fiat другім-грошы на вецер

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    Але з тым, вы толькі км замест гэтага робіць шмат іншых рэчаў, па крайняй меры, не ўсе тыя, хто гаворыць, але мала робіць
    c ? гэта абнаўленне да 5.6 ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    127
    добры дзень, вы можаце мне сказаць, што на benz? ezs закон ад бд ці заўседы dissaldando?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    87
    Citazione Першапачаткова Напісаў michele30 Visualizza Messaggio
    Але з тым, вы толькі км замест гэтага робіць шмат іншых рэчаў, па крайняй меры, не ўсе тыя, хто гаворыць, але мала робіць
    Прывітанне Міхаіл я abrites для фіят 5.4 выкарыстоўваю трохі, і, я лічу, дастаткова добра, я магу вам сказаць, што 59 f я заўседы счытваюцца і запісваюцца і зробленыя панны, як вам сказаў карыстальнік, вы павінны чакаць трохі, каб карціна выключаны, у адваротным выпадку вы не зачыняеце запісу e2p, верагодна, праблема ? гэта,ва ўсякім выпадку, табе паведамляю, што першапачатковы варыянт ? 5.1 і вы зробіце іх так шмат рэчаў, у тым ліку 6jf multijet у той час як 6f3 робіць версіі 5.4, што кітайцы даюць ўключыць, але не ўсе модулі актыўныя на самай справе, калі перайсці на чытанне e2p з 6f3 падае, кажучы, што серыйны ключ не ? правільна? я магу сказаць, напрыклад, што ўдалося прачытаць большую частку цела непасрэдна ад разеткі, і іх можа пісаць, але не кланаваць, напрыклад, паставіўшы яшчэ адзін файл ўнутры, і гэта таксама дакладна для некаторых 59f залежыць dallHW але scodifica частковай таму на ўсе..нават калі не ? поўны як арыгінал эканоміць шмат часу..цяпер я ў чаканні поўнай версіі, мы спадзяемся, што некаторыя модулі для сям'і робіць іх без асаблівых праблем

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    127
    Citazione Першапачаткова Напісаў audi sp Visualizza Messaggio
    Але вы патрацілі ўсе тыя грошы, каб зрабіць групу Fiat? калі вы, прымаючы кабель kmtool з 9 € рабілі усе, што ад дыягназу.. па крайняй меры я раблю так.. выкарыстоўваць гэты інтэрфэйс на таварныя знакі досыць складаныя.. Bmw Benz і г.д...
    у вас арыгінал?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    127
    Citazione Першапачаткова Напісаў audi sp Visualizza Messaggio
    Але вы патрацілі ўсе тыя грошы, каб зрабіць групу Fiat? калі вы, прымаючы кабель kmtool з 9 ? вы рабілі ўсе, ад дыягностыкі.. па крайняй меры я раблю так.. выкарыстоўваць гэты інтэрфейс на таварныя знакі дастаткова складаныя.. Bmw, Benz etc...
    Citazione Першапачаткова Напісаў michele30 Visualizza Messaggio
    я правеў два dvd, з праграмным забеспячэннем, арыгінал і клон....не c'? ніхто не італіі, які мае гэты інструмент???

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •