-
То вы напісалі шмат, і, верагодна, не, каб справа атрымалася? адказваць на ўсе...
Я спрабаваў як паменшыць preiniezione як яе павялічваць, рэгулюючы таксама загадзя main, я зрабіў свае ж ідэі, аднак на практыцы расход паліва і прадукцыйнасці ? заўседы лепш павялічыць (хоць перабольшваю, вы атрымліваеце біцце рухавіка), і, вядома, працаваць па загадзя main (што па мне, то вы, правілы, так важна, расход паліва і дастаўкі).
Выдаленне бетону ўжо шмат гадоў таму толькі з блока, цалкам выключыўшы кіравання dpf і postiniezioni, якія служаць для яго рэгенерацыі.
Я таксама працаваў на mjet2 170 на preiniezioni, аднак ? добра пі? комплекс і з dpf іх шмат больш? зменныя, для чаго ? цяжка не заўважыць розніцу паміж да і пасля змены. У любым выпадку на гэтым рухавіку PI1 працуе заўседы, у той час як FT2 толькі пры вельмі нізкіх абаротаў, як правіла, да 2000, хутчэй за ўсе, для памяншэння вібрацыі...
-
ок, а затым... жадаючы "абагульненне", можна сказаць, што я маю на ўвазе 1.9 JTDm 120 ці 150):
- выдаленне фізічнай DPF і ў эбу, каб пазбегнуць рэгенерацыі і нават пасля ін'екцыі;
- павелічэнне папярэдняга ўпырску ў грудзях справа? дызельнае паліва ўпырскваецца;
- апярэджання ўпырску main;
- закрыцце агульнай сістэмы РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог;
Павінны ўсе разам, максімальнага змяншэння спажывання. Правільна?
Вядома, застаецца пытанне: чаму? павялічыць preinizione памяншэнне спажывання... але, магчыма, таямніцы, гідрадынаміка паветра і сумесь паліва і кіслароду... або тое, што дрэнны preiniezione з упырскам main "нармальны" стварае ўмовы для максімальнага выкарыстання паліва (верагодна, наведзены ад сціску, як правіла, "ўніз" па параўнанні з Дызеля ў свой час).
Ты што скажаш?
-
як ты сказаў у першым пасце есць некалькі фактараў, якія спрыяюць спажывання аўтамабіляў, большасць з якіх не трапляюць пад уплыў карыстальнікам сярэдні (аэрадынамічны супраціў, эфектыўнасць перадачы...), а з другога боку вы (ціск у шынах, не трымаць 50 кг хлам ў багажніку...)
паклаўшы руку на адлюстраванне si pu? ўмяшацца таксама і ў іншых адносінах, то есць магчымасць? аб змене рэжыму працы рухавіка, і адзінае, што мае значэнне ? эфектыўнасць жа рухавік, што пу? палепшыць або пагоршыць у залежнасці ад ўмяшання
нават у гэтым выпадку ў нас есць шмат тыпаў ккд рухавіка, многія з якіх прыроджаныя і не рэдагуемыя праз карту (механічны ккд, напрыклад)
у рэальнасці?, на маю думку, даходнасць па якім мы павінны адзначыць два: тое, гарэння і індыкатар цыклу
першы кажа, на практыцы "добра", спальванне паліва, а другі паказвае, колькі энергіі (вытворны ад згарання) не ў стане выкарыстоўваць, улічваючы той факт, што рухавік не працуе, другі цыкл падыходзіць
змяняючы некаторыя параметры адлюстравання, мы можам мець варыяцыі аднаго або абодвух прыбытковасць на іспыт
павышэнне ціску ў магістралі высокага ціску, напрыклад, мы атрымаем лепшае распыленне паліва і, такім чынам, паляпшэнне згарання
гуляючы замест гэтага на авансы мы будзем мяняцца дыяграму ціск/аб'ем цыклу (перамяшчэнне піка ціску), і, адпаведна, эфектыўнасць цыклу індыкатар, але, магчыма, нават эфектыўнасць гарэння, так як, калі мы ідзем па-за дыяпазону, дызельнае паліва не можа гарэць добра
у preiniezioni служаць "падрыхтоўкі" камера згарання ў асноўнага ўпырску, павялічваючы ціск і тэмпература паветра (дызельнага паліва робіць намаганні, каб уключыцца)
ідзе ад s? што ў гэтым выпадку зарад галоўная brucer? безумоўна, лепш (ккд гарэння), што прыводзіць да зніжэння спажывання
у postiniezioni, замест таго, ці адбываюцца на стадыі завяршэння (практычна ў канцы згарання) з мэтай зніжэння забруджвальных рэчываў, што дазваляе завяршыць хімічных рэакцый, якія тычацца згарэлі вуглевадароды, або прывязаныя да рэгенерацыі, калі dpf
аднак у абодвух выпадках postiniezioni не улічваюцца ў працы рухавіка
-
...Вось Exelion. Затым растлумачце, што вы націсніце на карту для migiorare гэтыя два вяртаецца і збіць максімальнае расход паліва? Спіс з 4 пунктаў, якія я зрабіў больш, або іншы?
-
я заяўляю, што я яшчэ пачатковец у практыцы, на дадзены момант я ведаю толькі ў тэорыі
безумоўна, выдаленне egr і дапамагае dpf
што тычыцца змяненняў у preiniezioni я б сказаў, што гаворка SandroMarciano не робіць разоў
збіраюся логікі, я б сказаў, што нават загадзя мае сваю прыгожую грыпу, але асабіста я не магу сказаць, як рэагуе рухавік на аснове таго, як змянілі яго, і цяпер я раблю тэсты на 1.3 (pi? далей я змагу знайсці паддоследнага 1.9) і загадзя, то прыйдзецца яшчэ пакласці руку ў спакоі
нарэшце, я дадаю ў свой спіс таксама ціску ў рампы, што ў тэорыі павінна дапамагчы, але, чытаючы "p"? вакол форуме я знаходжу розныя меркаванні аб тым, што варта ці не чапаць гэты параметр... верагодна, яго ўплыў ? значна менш, чым іншыя
адзінае, па-мойму ? навучыцца рабіць шмат доказаў, каб зразумець, што вага ўсе яны маюць розныя параметры, чаму? часта пераход ад тэорыі да практыкі, не ? cos? неадкладна...
-
Вядома, тэстаў з'яўляюцца лепшым рашэннем.
Ці ведаеце вы, хто мае цікавасць атрымаць іх на адну машыну (маю), дзе можа быць profiquo акне, каб знайсці лепшае рашэнне разам?
Было б добра знайсці каго-то ў раене Эмілія/Венето/Ламбардыя/Таскана....
Дзякуй
Г.
-
я на 159 150cv мне ўдалося знізіць выдатак з 9 па 12 за літр. pero, па-мойму, лепш быць асцярожным. sn аўтамабілі, якія вельмі пакутуюць d turbo
-
Hei Франчэска,
як вы ніколі не спажываў cos? мала ўжо? перад карту?
Вы, ? праўда, пакутуюць ад turbo.
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума