Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 18 з 18

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    То вы напісалі шмат, і, верагодна, не, каб справа атрымалася? адказваць на ўсе...
    Я спрабаваў як паменшыць preiniezione як яе павялічваць, рэгулюючы таксама загадзя main, я зрабіў свае ж ідэі, аднак на практыцы расход паліва і прадукцыйнасці ? заўседы лепш павялічыць (хоць перабольшваю, вы атрымліваеце біцце рухавіка), і, вядома, працаваць па загадзя main (што па мне, то вы, правілы, так важна, расход паліва і дастаўкі).

Выдаленне бетону ўжо шмат гадоў таму толькі з блока, цалкам выключыўшы кіравання dpf і postiniezioni, якія служаць для яго рэгенерацыі.

Я таксама працаваў на mjet2 170 на preiniezioni, аднак ? добра пі? комплекс і з dpf іх шмат больш? зменныя, для чаго ? цяжка не заўважыць розніцу паміж да і пасля змены. У любым выпадку на гэтым рухавіку PI1 працуе заўседы, у той час як FT2 толькі пры вельмі нізкіх абаротаў, як правіла, да 2000, хутчэй за ўсе, для памяншэння вібрацыі...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    12
    ок, а затым... жадаючы "абагульненне", можна сказаць, што я маю на ўвазе 1.9 JTDm 120 ці 150):
    - выдаленне фізічнай DPF і ў эбу, каб пазбегнуць рэгенерацыі і нават пасля ін'екцыі;
    - павелічэнне папярэдняга ўпырску ў грудзях справа? дызельнае паліва ўпырскваецца;
    - апярэджання ўпырску main;
    - закрыцце агульнай сістэмы РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог;

Павінны ўсе разам, максімальнага змяншэння спажывання. Правільна?

Вядома, застаецца пытанне: чаму? павялічыць preinizione памяншэнне спажывання... але, магчыма, таямніцы, гідрадынаміка паветра і сумесь паліва і кіслароду... або тое, што дрэнны preiniezione з упырскам main "нармальны" стварае ўмовы для максімальнага выкарыстання паліва (верагодна, наведзены ад сціску, як правіла, "ўніз" па параўнанні з Дызеля ў свой час).

Ты што скажаш?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    як ты сказаў у першым пасце есць некалькі фактараў, якія спрыяюць спажывання аўтамабіляў, большасць з якіх не трапляюць пад уплыў карыстальнікам сярэдні (аэрадынамічны супраціў, эфектыўнасць перадачы...), а з другога боку вы (ціск у шынах, не трымаць 50 кг хлам ў багажніку...)
    паклаўшы руку на адлюстраванне si pu? ўмяшацца таксама і ў іншых адносінах, то есць магчымасць? аб змене рэжыму працы рухавіка, і адзінае, што мае значэнне ? эфектыўнасць жа рухавік, што пу? палепшыць або пагоршыць у залежнасці ад ўмяшання
    нават у гэтым выпадку ў нас есць шмат тыпаў ккд рухавіка, многія з якіх прыроджаныя і не рэдагуемыя праз карту (механічны ккд, напрыклад)
    у рэальнасці?, на маю думку, даходнасць па якім мы павінны адзначыць два: тое, гарэння і індыкатар цыклу
    першы кажа, на практыцы "добра", спальванне паліва, а другі паказвае, колькі энергіі (вытворны ад згарання) не ў стане выкарыстоўваць, улічваючы той факт, што рухавік не працуе, другі цыкл падыходзіць
    змяняючы некаторыя параметры адлюстравання, мы можам мець варыяцыі аднаго або абодвух прыбытковасць на іспыт
    павышэнне ціску ў магістралі высокага ціску, напрыклад, мы атрымаем лепшае распыленне паліва і, такім чынам, паляпшэнне згарання
    гуляючы замест гэтага на авансы мы будзем мяняцца дыяграму ціск/аб'ем цыклу (перамяшчэнне піка ціску), і, адпаведна, эфектыўнасць цыклу індыкатар, але, магчыма, нават эфектыўнасць гарэння, так як, калі мы ідзем па-за дыяпазону, дызельнае паліва не можа гарэць добра
    у preiniezioni служаць "падрыхтоўкі" камера згарання ў асноўнага ўпырску, павялічваючы ціск і тэмпература паветра (дызельнага паліва робіць намаганні, каб уключыцца)
    ідзе ад s? што ў гэтым выпадку зарад галоўная brucer? безумоўна, лепш (ккд гарэння), што прыводзіць да зніжэння спажывання
    у postiniezioni, замест таго, ці адбываюцца на стадыі завяршэння (практычна ў канцы згарання) з мэтай зніжэння забруджвальных рэчываў, што дазваляе завяршыць хімічных рэакцый, якія тычацца згарэлі вуглевадароды, або прывязаныя да рэгенерацыі, калі dpf
    аднак у абодвух выпадках postiniezioni не улічваюцца ў працы рухавіка

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    12
    ...Вось Exelion. Затым растлумачце, што вы націсніце на карту для migiorare гэтыя два вяртаецца і збіць максімальнае расход паліва? Спіс з 4 пунктаў, якія я зрабіў больш, або іншы?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    я заяўляю, што я яшчэ пачатковец у практыцы, на дадзены момант я ведаю толькі ў тэорыі
    безумоўна, выдаленне egr і дапамагае dpf
    што тычыцца змяненняў у preiniezioni я б сказаў, што гаворка SandroMarciano не робіць разоў
    збіраюся логікі, я б сказаў, што нават загадзя мае сваю прыгожую грыпу, але асабіста я не магу сказаць, як рэагуе рухавік на аснове таго, як змянілі яго, і цяпер я раблю тэсты на 1.3 (pi? далей я змагу знайсці паддоследнага 1.9) і загадзя, то прыйдзецца яшчэ пакласці руку ў спакоі
    нарэшце, я дадаю ў свой спіс таксама ціску ў рампы, што ў тэорыі павінна дапамагчы, але, чытаючы "p"? вакол форуме я знаходжу розныя меркаванні аб тым, што варта ці не чапаць гэты параметр... верагодна, яго ўплыў ? значна менш, чым іншыя
    адзінае, па-мойму ? навучыцца рабіць шмат доказаў, каб зразумець, што вага ўсе яны маюць розныя параметры, чаму? часта пераход ад тэорыі да практыкі, не ? cos? неадкладна...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    12
    Вядома, тэстаў з'яўляюцца лепшым рашэннем.
    Ці ведаеце вы, хто мае цікавасць атрымаць іх на адну машыну (маю), дзе можа быць profiquo акне, каб знайсці лепшае рашэнне разам?
    Было б добра знайсці каго-то ў раене Эмілія/Венето/Ламбардыя/Таскана....

Дзякуй
    Г.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    я на 159 150cv мне ўдалося знізіць выдатак з 9 па 12 за літр. pero, па-мойму, лепш быць асцярожным. sn аўтамабілі, якія вельмі пакутуюць d turbo

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    12
    Hei Франчэска,

як вы ніколі не спажываў cos? мала ўжо? перад карту?
    Вы, ? праўда, пакутуюць ад turbo.

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •