Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі 11-14 14 -
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    229
    Citazione Першапачаткова Напісаў ake85 Visualizza Messaggio
    Павелічэнне абмежавальнік крутоўнага моманту не будзе гарэць счапленне, але сані толькі...павышэнне ў пары вы кажаце яму, да рухавіку дасягнуць гэтай пары, і калі рухавік не атрымалася, нічога не адбываецца...калі муфта ? не адчуваеце, нічога са счапленнем трэба і згадваць тое сані, не толькі...абмежавальнік крутоўнага моманту варта павялічыць паступова, пачынаючы ад 1500 - 3000 абаротаў у хвіліну, потым 20 % потым 30% і яшчэ 20%, і вы ўбачыце, што машына sar? ...калі вы хочаце змяніць файл, глядзі, не заўседы тэхнічныя характарыстыкі гэтай машыны вы ніколі не будзеце памыляцца, то см. максімальны крутоўны момант, які можа? дасягненні і зрабі адлюстраванне заўседы лепш, чым іншыя

у вас супастаўленыя нешматлікія 1.4 hdi вы бачыце, таму што калі злоўжыванне з лім пара праслізгвае счапленне. тады, калі вашы карты робяць доўжыцца счаплення 6 месяцаў, і мая жыцце машыны, гэта і іншы размова. што глядзець тэхнічныя характарыстыкі машыны, што ідзеш, каб супаставіць не я, здараецца,.......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    можа быць, вы не правільна прачыталі coso я напісаў павелічэння, як мой ? рост стандартны і нічога не адбываецца, іншыя, што 6 месяцаў не рабіць, і не робіць нічога...я памятаю, што ? абмежавальнік не павелічэнне прадукцыйнасці, то я магу нават 50 nw, але калі машына не можа прастаіць заўседы ў гэтай пары...тут мы не робім у спаборніцтве-хто ? pi? моцны тут мы толькі, каб дапамагчы людзям, якія, магчыма, ведаюць менш за нас...кожнае наступнае супастаўленне, як лічыць патрэбным, а затым, перайшоўшы ў 2d, вы ніколі не можаце sbagliarti... калі вы не зразумелі, знакаміты праспект лепш, так стаіць для тых, хто добра зразумеў, што я хацеў сказаць...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    6
    дзякуй ake85, вы не б'юцца ? правільна тое, вось ты сказаў, мы тут, каб вучыцца, сення я прысвяціў сябе перарабіць карту з некаторым крокам, на месца адразу для unconsulto з вамі!!
    дзякуй яшчэ раз за дапамогу мне!!
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    прабачце studio, але я не магу чытаць файлы, але...савет, які я магу табе даць ? заўседы чытаць лічбы і разумець, што законы і прагляд карты у 2d, каб зразумець, што вы зрабілі...каб убачыць, калі ecm гаворыць няпраўду або кажа праўду? вывучае ўсе тэхнічныя характарыстыкі аўтамабіля, перайсці на ****** і напішыце, напрыклад, тэхнічнае апісанне ford fiesta 1.6 TDIC 90 CV, і вы будзеце чытаць у парах развівае 110 nw і чытайце аб, калі на ecm, аказваецца, тое ж значэнне...толькі так і зрабі карты заўседы лепш, чым іншыя, і паверце, толькі мала, і я кажу некалькі ўносяцца змены з палітыкай, ці, можа быць, толькі па чутках...

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •