Старонка 7 з 7 PrimaПерад ... 567
Вынікі 61-68-68

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    Citazione Першапачаткова Напісаў Chippy0815 Visualizza Messaggio
    *сіска
    я не зусім зразумеў вашае тлумачэнне. Цяпер я зрабіў накід, таму я думаю, што sar? wasier. Глядзець sktech у верхняй частцы вы ўбачыце два "карты"? сіні колер (карта) і з чырвоным колерам (карту B)

Абедзве карты, напрыклад, яны ж савет рухавіка, але і на месцах diffrent ў праграмнае забеспячэнне.

Цяпер я хачу, каб перамясціць карту так што гэта сапраўды адзін над іншым так, што можаце? убачыць адразу павялічваецца! (як паказана на фота ніжэй)

Гэта ? можна з ECM або няма?

некаторыя programms-гранные, такія як UltraEdit (ultra cf) пу? зрабіць падобнае рашэнне, але толькі ў шаснаццатковым фармаце.

Я шукаю інструмент адлюстравання, які забяспечвае гэты функцыянал. Падтрымлівае ECM?
    example.JPG
    прывітанне Chippy0815 я выдатна разумеў тое, што вы хочаце зрабіць, можа быць, я не ведаў, растлумачыць, Exelion1986 ? быў pi? ясна, у любым выпадку, калі гульні з дапамогай кнопак на врі і мод 2d-разумееце, добра, я прыклаў малюнак
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    як кажа сіска упэўнены, што ў пу? зрабіць
    аднак, калі вы спыніце курсор на кнопкі, з'яўляецца апісанне іх функцый
    на ECM можаце зрабіць у 2D
    у правым ніжнім куце знаходзіцеся ў дзве кнопкі з выявай замка і надпісам на ВРІ на адзін і МОД на іншы, яны служаць для блакавання ў становішчы " карту залатых або мод
    затым вы можаце перамыкацца, як звычайна, але толькі тое, што не блакуецца, вы супраць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    8
    *сіска

ок, мой сябар, дзякуй за вашу дапамогу.
    Будзе вельмі моцна@? і далажыць яго зноў, калі blockquote? ці няма

Праблема ? што я не магу праверыць, ці якія прыбылі (attachemendts) нават мой, не магу адкрыць.
    Я заўседы атрымліваю паведамленне, што я не права, і глядзець, што я павінен запісаць?!?

Магчыма, хто-то пу? вырашыць гэтую праблему?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    Citazione Першапачаткова Напісаў Chippy0815 Visualizza Messaggio
    *сіска

ок, мой сябар, дзякуй за вашу дапамогу.
    Будзе вельмі моцна@? і далажыць яго зноў, калі blockquote? ці няма

Праблема ? што я не магу праверыць, ці якія прыбылі (attachemendts) нават мой, не магу адкрыць.
    Я заўседы атрымліваю паведамленне, што я не права, і глядзець, што я павінен запісаць?!?

Магчыма, хто-то пу? вырашыць гэтую праблему?
    для таго, каб праверыць, ці фатаграфіі, вы павінны дасягнуць пэўнага колькасці паведамленняў, карысных, ecm, кажу табе па-ранейшаму працуе на кнопкі "залатых" і "мод" (тыя, што з замкам ўнізе ў акне 2D)

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    61
    Добрай раніцы ўсім!!!!! Ласкава, хто мне пу? дапамагчы параўнаць дзве карты на ecm?Зразумець, калі яны маюць той жа sw і id?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    61
    У мяне есць файл зменены, але не ведаю, як знайсці арыгінал!! хто пу? мне дапамагчы? Дзякуй!!

Старонка 7 з 7 PrimaПерад ... 567

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •