Але калі я знайшоў у сетцы для чытання на BDM, і я перапісаць яго заўседы BDM у тым ліку E2p, не вам вырашаць..?
Але калі я знайшоў у сетцы для чытання на BDM, і я перапісаць яго заўседы BDM у тым ліку E2p, не вам вырашаць..?
затым вы кажаце, што ў citroen вырашыць праблему??магчыма, загрузіўшы абнаўленне прашыўкі або што-то падобнае??
azz , нават ? не c'? спосаб перапраграмаваць фарсункі, калі вы scodificano????? трэба, каб сілы прывесці свой аўтамабіль у афіцыйнай дылерскай ?
Я думаў, што ўсе кадоўкі фарсунак і код ключа і ўсе было ў E2P... я памыляюся ??
вы на самой справе,я ведаю, так,за тое, што (я думаю)ты не можаш загрузіць іншы файл з code, кадоўкі etc розныя ... ***** unque крок, слова тым, хто ведае больш за мяне, і, магчыма, дапаможа мне вырашыць праблему я..
Але калі caricassi ўсе файлы на іншай машыне, натуральна, роўная вашай (і той жа код HW і SW), а затым пайшоў праводзіць акісляецца эбу не павінна вырашыць..?
Прабачце, я няправільна ўводзіць з тэлефона.. я Хацеў сказаць, што вы можаце напісаць у BDM файл непасрэдна падкісленай, каб не мець праблем code.. я Памыляюся?
ды не ведаю,у рэшце рэшт ? тое, што я хацеў бы зразумець,калі вы можаце зрабіць што-то больш, што ісці ў citroen...
з lexia вы павінны зрабіць перш, экіпіроўка і затым кадавання inettori
глядзіце, калі вырашыце