Не c'? трэба экран, глядзець у 2D да кожнай карце есць дзве крывыя, якія ўяўляюць ВР табліцы.
Не c'? трэба экран, глядзець у 2D да кожнай карце есць дзве крывыя, якія ўяўляюць ВР табліцы.
Ок, я сяджу перад кампутарам з картай, то я вярнуся ў офіс з пытаннямі, ок?
ДЖАНІ
і ацэнку больш нічога нам, вы атрымаеце вопыт...***** unque да гэтага часу не магу вырашыць праблему дыму, чорны 1500....джэк, што я магу зрабіць?? калі падняў трохі ціск турбо, або калі diminuisco загадзя, танней, чым на некаторы час і аднаўляецца добра, пасля 3-400 км пачынаецца зноў? autoadattivita???
Магутнасць і нічога без кантролю
Разлік для рэзюмэ я раблю, грунтуючыся на ін'екцыі арыгінал vs mod, звычайна на 4000 аб, дзе падаецца максімальная магутнасць. Хоць трэба ўлічваць таксама і іншыя фактары, такія авансы і ціску турба.
У любым выпадку ? дзіўна фактару fumosit? што адбываецца пасля пэўнага прабегу, а не адразу. Умовы навакольнага асяроддзя і тэмпература ў машыне былі роўныя?
Калі вы хочаце зняць fumosit? падымае лямбда і вырашайце.
скажам, вы больш ці менш у тых жа ўмовах, калі выпад у 1500 як раз напісана мод з трохі prex turbo ў гэты рэжым або дасягненняў дзяцей машыны вы адрываецца колы праз некалькі км (300) riaddormenta і паліць і не выходзіць добра праклятая, нам можа быць
затым з 80mm3 вы робіце 170cv? у 1.9 jtdm?
Ok, BP, я ўжо ведаў? знайсці іх і адаптавацца. Тое, што я хацеў бы chiarirmi раз і назаўседы ? гэта табліцы, якія адрозніваюць карту паведамлена, што падмануў тычацца толькі табліцы, якія тычацца часоў і q.т? дызель? Іншыя табліцы (педаль turbo etc) калі тачка без ВР не падманваюць? Калі яшчэ толькі апошні ВР 80mm3 без змены калонкі з 70-х ? безумоўна, інфармаванай, але, калі яшчэ апошні слупок, змяняючы значэнні ў табліцы падман?