Стар. 47 з 55 PrimaПерад ... 374546474849 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 461 да 470 ў 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў gianni1001 Visualizza Messaggio
    Выбачайце, l ўмяшанне
    Што б swirl?
    Я з лапатак, устаноўленых на впускных калектараў, якія могуць у канчатковым выніку разбіваецца ў галоўку блока цыліндраў. Затым вы аддаеце перавагу заблакаваць адкрытыя праз карту або выключыць іх проста фізічна пры зняцці калектараў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Прывітанне, хлопцы, я спрабую паспрабаваць іншы падыход, на мой 1900mjet, спрабуючы выкарыстоўваць логіку карту паведамлена. З пункту гледжання логікі, ужываючы гэты метад на час ўпырску ў мяне есць перавага, на самай справе зразумець, колькі я, уклаўшы, без падману часоў. У той жа прамовы, turbo, які я магу наладзіць так, каб ціск правільна, не зрабіць яго занадта высока, уводзячы pi? дызель. Але для кіравання rail, і што карысці, што б кіраваць ім так, як паведамлена? gi? 60\70 мм3 значэння з'яўляюцца тыя, максімальныя. У гэтым выпадку інфармаваць карту ? бескарысна. Калі я кажу, таварышы, не linciatemi :-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    106
    Пытанне, сіл банальна.. але што вы разумееце пад "логіка карту паведамлена"...?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    310
    Практычна з карту паведамлена ў ECU дакладна ведае, што ці ін'екцыйных. З карты не праінфармаваны аб тым, эбу думае, надаць пэўную колькасць? на дызельнае паліва, але ў рэальнасці? у iq ? іншы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    259
    Прабачце, на жаль, але я ўсе роўна не разумею.
    Як зрабіць ECU вядома ці не?
    ДЖАНІ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    310
    Тады.... Не ? проста растлумачыць словамі.. Калі ты павялічце час ўпырску з класічным падыходам, напрыклад, карту не ? праінфармаваны аб тым,... Калі вы мне скампіляваць табліцы ўпырску turbo розныя абмежавальнікі iq на столькі, колькі вы хочаце, каб надаць блоку мы гаворым аб карце праінфармаваны аб тым,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Прабачце, на жаль, але я ўсе роўна не разумею.
    Як зрабіць ECU вядома ці не?
    Практычна кажучы, для майго эбу edc16c39, у кіраванні, час ўпырску ў мяне значэння індэксаў x і y ў табліцы, якія лічаць, абаротаў і мм3 дызельнага паліва. Акрамя кручэння на іншай восі мае значэння аж да 70mm3, інфармуючы карту, перайсці ў змена індэксаў, такіх, каб значэння вышэй (што я ведаю 80mm3 і 100mm3) і, адпаведна, у табліцы адпавядаць аб'ему нататкі правільныя значэння для гэтых штук? iq. Практычна, калі я патрабую, каб надаць 80mm3 але табліца часоў inj ? адносна 70mm3 экю павінны выкарыстоўваць гэтыя дні, таму inietter? у любым выпадку 70. Затым вы можаце ці падмануць карту, павялічваючы час inj для 70mm3 або стварыць тэрміны, неабходныя для 80mm3.
    Я спадзяюся, што вы не сказалі, што што-то з памылкамі і pi? ясна, можаце.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    106
    Ок! затым у карту Праінфармаваны аб тым, ці б вы, напрыклад, змяніць табліцу і адпаведных break point... ці не так?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    259
    Citazione Першапачаткова Напісаў GPoint Visualizza Messaggio
    Практычна кажучы, для майго эбу edc16c39, у кіраванні, час ўпырску ў мяне значэння індэксаў x і y ў табліцы, якія лічаць, абаротаў і мм3 дызельнага паліва. Акрамя кручэння на іншай восі мае значэння аж да 70mm3, інфармуючы карту, перайсці ў змена індэксаў, такіх, каб значэння вышэй (што я ведаю 80mm3 і 100mm3) і, адпаведна, у табліцы адпавядаць аб'ему нататкі правільныя значэння для гэтых штук? iq. Практычна, калі я патрабую, каб надаць 80mm3 але табліца часоў inj ? адносна 70mm3 экю павінны выкарыстоўваць гэтыя дні, таму inietter? у любым выпадку 70. Затым вы можаце ці падмануць карту, павялічваючы час inj для 70mm3 або стварыць тэрміны, неабходныя для 80mm3.
    Я спадзяюся, што вы не сказалі, што што-то з памылкамі і pi? ясна, можаце.
    Прабачце, калі вы гэта патлумачылі гэта раней, але я не лічу пост
    Але як я магу змяніць значэнне max табліцы часу ад 70mm3 ў 80mm3?
    Не ? што вы маглі б размясціць экран������������ x тыя, трохі цяжка, як мне?
    ДЖАНІ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Прабачце, калі вы гэта патлумачылі гэта раней, але я не лічу пост
    Але як я магу змяніць значэнне max табліцы часу ад 70mm3 ў 80mm3?
    Не ? што вы маглі б размясціць экран���� x тыя, трохі цяжка, як мне?
    Не c'? трэба экран паспрабуйце глядзець у 2D перад пачаткам кожнай карце, і вы знойдзеце біты, якія паказваюць значэння двух восяў.

Стар. 47 з 55 PrimaПерад ... 374546474849 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •