прывітанне, хлопцы, мне трэба некалькі саветаў аб тым, як выкарыстоўваць ecm titanium. і некалькі месяцаў кэ чытаю розныя форумы, але там я кпп вельмі, калі хто-то мяне знайшла савет, каб пачаць я буду рады
прывітанне, хлопцы, мне трэба некалькі саветаў аб тым, як выкарыстоўваць ecm titanium. і некалькі месяцаў кэ чытаю розныя форумы, але там я кпп вельмі, калі хто-то мяне знайшла савет, каб пачаць я буду рады
добры дзень, я мяркую, што ты ўжо ў валоданне праграмы ў пытанне...
Для таго, каб працаваць, вы павінны спачатку загрузіць файл арыгінальнага аўтамабіля, затым аўтаматычна пачнецца пошук у базе дадзеных ecu ж, як ваша, у якой, аднак, карты, якія вас цікавяць, ужо былі ідэнтыфікаваныя спецыялістамі. Затым вы можаце адкрыць іншы файл зменены жа ecu для таго, каб параўнаць два файла.
Калі база дадзеных будзе вызначаны эбу такі ж, як ваша, у якой карты былі вызначаны, то вы ўбачыце спіс усіх даступных карт, але будзьце асцярожныя, не заўсёды дакладныя, так што будзьце асцярожныя.
Як толькі ты дабраўся да карты вы можаце выбраць, ці варта адлюстроўваць у 2d, 3d або таблічным выглядзе, і вы зрабілі.
прывітанне, не так ужо і цяжка выкарыстоўваць, усе часткі ад зыходнага файла ecu, які вас цікавіць яго адкрыць, як ён сказаў, andrea1 вам знайсці драйвер, яго нагрузкі, і ў вас ёсць карта далей, рэкамендую прагляд у таблічнай форме ў пачатку, каб затым перайсці ў 2d, што гэта значна больш падрабязнае. заўсёды правярайце, перш чым захаваць зменены файл, што кантрольная сума правільная праграма.
як андрэа праграму мы ўжо.. xo x баючыся зрабіць толькі лухту не, як змяніць дадзеныя, то я не ведаю, кэ разлік я павінен зрабіць х, павелічэнне і коней.. на самай справе я выкарыстоўваю ваш савет выкарыстоўваць табліцу...хо я занадта напалоханыя, я думаю, што гульня будзе трохі нармальны...
а, хлопцы, дзякуй x парады
павінна быць, у пачатку гэта нармальна, страх памыліцца ёсць заўсёды, але паступова вы ўбачыце, што ты навучышся рабіць розныя тэсты. на самай справе, калі вам ўдасца дастаць файл мод аўтамабіля, што вас цікавіць, вы маглі б пачаць, каб зразумець, параўноўваючы іх, розныя змены, каб зрабіць.
Сёння я зрабіла 2 тэсту і яны жудасна... машына пасля Ке наносіў удары, ён пайшоў у абарону больш за 120 nn хадзіў
мой ocnsiglio ўскладзеных на складальнікаў, а пасля па меры адкрыць файл і скрасці карабель!!
Што такое заяц? Трус Abarth
Вы не можаце растлумачыць, як супаставіць у 2 радкі. Вы павінны чытаць і перачытваць усе тэмы ўжо існуючыя на форуме, шукайце, перш за ўсё, тым, прысвечаных вашай машыны. Вы абавязкова знойдзеце неабходную інфармацыю аб тым, якія карты змены для першых і як будзе запісваць іх. Але табе прыйдзецца зрабіць некалькі спроб, каб зразумець, як лепш выкарыстоўваць ваш рухавік. Вы заўсёды можаце размясціць крок за крокам свае мод, што хто-то, безумоўна, дасць ім рашэнне.
Вы маеце рацыю. Хо, цяпер я зрабіў іншы запісу, і зрабіў некаторыя паляпшэння
прывітанне s.цюнінг я думаю, што ў бакі навучыцца выкарыстоўваць sw для змены як ecm павінен мець па крайняй меры адзін прынцып працы ecu,як працуюць карты і г. д., па мне гэта добра ў пачатку рушыць услед радзе carlo abarth, і па меры глядзець на цябе і мод зроблены змагу зразумець, як працуе і што азначае, што змяненне