Старонка 1 з 7 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 66

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102

Карту 156 1.9 115 2004 edc15c7 - думкі

Добрай раніцы ўсім, пасля некалькіх месяцаў вывучэння я прыйшла да амаль канца мая першая карта. Але ў мяне ёсць некаторыя сумневы, таму што ў цесцю мне не здалося (гэта пачуццё), што машына рэагуе такім чынам, істотна адрозніваецца ад врі, як я спадзяваўся.
    Я б хацеў папрасіць меркавання пра вас, больш дасведчаных, чым я на гэтай карце. нагрузкі на врі і mod
    дзякуй загадзя

Alfa 156 1.9 115 2004 edc15c7.rar
    Калі ў вас есць сям'я, якая цябе любіць, нейкі добры сябар, ежа на стале, дах над галавой,вы багацей, чым вы думаеце!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Вы Творчы.. ты падняў 1 BP па ўсім, і вы хацелі б надаць 100?
    ты не паслядоўная, калі вы робіце карту "напрыклад, турба або ін'екцыі parzializzato MAP1" вы павінны даць такі ж прырост, нават на іншых картах..
    часткі занадта рана абаротаў і нагрузкі і прыходзьце няўдачу на высокіх..
    карта вырашальнае значэнне не выгляд 075720..
    Карты Педаль і дызельнае паліва зафіксаваныя колькасць і хай усяго на ўсе карты, а не "7500 і іншыя ў 11500
    Абмежавальнік крутоўнага моманту ? ты бачыў на прататып НАСА?
    Ўзбагачэнне пры паскарэнні і ****праца.. і ад gare d'en паскарэнне?
    Ціск ў Рампы можа пайсці, хоць я б павелічэнне фіксаванай ", напрыклад, 500 Бар" не ў % або як я разлічваў, ты ,абмежавальнікі, яны ў цябе калькулятар з алгебраічнай формулы?
    EGR ОК,
    зрабіце рэчы з палітыкай, што будзе лепш, і праслужыць даўжэй стаіць машына,...
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Вы Творчы.. ты падняў 1 BP па ўсім, і вы хацелі б надаць 100?
    ты не паслядоўная, калі вы робіце карту "напрыклад, турба або ін'екцыі parzializzato MAP1" вы павінны даць такі ж прырост, нават на іншых картах..
    Карты Педаль і дызельнае паліва зафіксаваныя колькасць і хай усяго на ўсе карты, а не "7500 і іншыя ў 11500
    Абмежавальнік крутоўнага моманту ? ты бачыў на прататып НАСА?
    Ціск ў Рампы можа пайсці, хоць я б павелічэнне фіксаванай ", напрыклад, 500 Бар" не ў % або як я разлічваў, ты ,абмежавальнікі, яны ў цябе калькулятар з алгебраічнай формулы?
    EGR ОК,
    зрабіце рэчы з палітыкай, што будзе лепш, і праслужыць даўжэй стаіць машына,...
    дзякуй за адказ cinqueturbo, трохі востры, але гэта ж прынята...так, я не зразумеў, дзе я пакінуў 7500 iq. што не так з абмежавальнік крутоўнага моманту (для таго, каб зразумець, што я памыляюся)? ўзбагачэнне паскарэння бачу зорачкі замест прыметніка на працу, так што я не разумею, калі смокча або няма.... мне было б вельмі карысна мець больш дакладную інфармацыю аб тым, што я памыляюся..... і, дарэчы, яны фантазіі
    Калі ў вас есць сям'я, якая цябе любіць, нейкі добры сябар, ежа на стале, дах над галавой,вы багацей, чым вы думаеце!

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Pasticciona0 Visualizza Messaggio
    дзякуй за адказ cinqueturbo, трохі востры, але гэта ж прынята...так, я не зразумеў, дзе я пакінуў 7500 iq. што не так з абмежавальнік крутоўнага моманту (для таго, каб зразумець, што я памыляюся)? ўзбагачэнне паскарэння бачу зорачкі замест прыметніка на працу, так што я не разумею, калі смокча або няма.... мне было б вельмі карысна мець больш дакладную інфармацыю аб тым, што я памыляюся..... і, дарэчы, яны фантазіі
    Даруй за тое, што з'явіўся З'едлівы не было маім намерам, я пісаў з усмешкай на вуснах і, як кажа наш сябар tranky іроніі лёсу..

Прабачце, што не заўважыў, што ты Лэдзі, Лэдзі, я маю на ўвазе "ЯНА" я ведаў, што ў жанчын, у галіне электронікі, але можна пералічыць па пальцах, можа быць, але прыемна

як кажа tranky трэба вызначыць, што вы хочаце зрабіць з гэтай машынай, вы можаце выцягнуць шмат ад гэтага рухавіка, але з адрузлай механічныя тып махавік і счаплення і г. д.

Але сёння я на кавалкі, каб дапамагчы вам крок за крокам.. можа быць, зрабіць нейкі высокі крок, які правярае разам, прымаючы ўжо спасылку на вострыя напрамкі..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    Даруй за тое, што з'явіўся З'едлівы не было маім намерам, я пісаў з усмешкай на вуснах і, як кажа наш сябар tranky іроніі лёсу..

Прабачце, што не заўважыў, што ты Лэдзі, Лэдзі, я маю на ўвазе "ЯНА" я ведаў, што ў жанчын, у галіне электронікі, але можна пералічыць па пальцах, можа быць, але прыемна

як кажа tranky трэба вызначыць, што вы хочаце зрабіць з гэтай машынай, вы можаце выцягнуць шмат ад гэтага рухавіка, але з адрузлай механічныя тып махавік і счаплення і г. д.
    Прывітанне cinqueturbo, я проста хацеў мець больш спрынт ад машыны і атрымаць каля 140cv (бачыў, што многія падрыхтоўчыя кажуць, што да 140 л. с. надзейнасць машыны-гэта захаваць і не існуе механічных змяненняў, якія неабходна ўнесці)...я не сказаў, што машына ў гэта 8-затамкавы, і махавік monomassa...так што клопат застаецца для счаплення.
    Але сёння я на кавалкі, каб дапамагчы вам крок за крокам.. можа быць, зрабіць нейкі высокі крок, які правярае разам, прымаючы ўжо спасылку на вострыя напрамкі..
    ок, тады я працягну з пытаннямі:

"ты падняў 1 BP па ўсім, і вы хацелі б надаць 100? што значыць, ты падняў 1 ВР?" аб якой карце ты кажаш? карту педаль? калі вы мне здаецца, што ўздым пачынаецца ад 50% педалі 1500rpm...для таго, каб не мець машыну, занадта нервавалася, як толькі дакранаюся педалі......
    на якіх абарачэннях/нагрузцы, я павінен пачаць так што? 50%/1500rpm не добра? я б хацеў мець нейкі эфект "турба-лаг"
    ды няма, я б сказаў, што я яе наогул не бачыла, таму што я нават не ведаю, што карту так...я не ўмею пакуль распазнаваць карты ў 2d...вы можаце мне сказаць, што карта?
    дзе я пакінуў 7500??
    Абмежавальнік крутоўнага моманту? ты бачыў на прататып НАСА?
    і так як я павінен змяніць?
    і тут, як я павінен змяніць?
    Ціск ў Рампы можа пайсці, хоць я б павелічэнне фіксаванай ", напрыклад, 500 Бар" не ў % або як я разлічваў, ты
    ну, па меншай меры, што-то ў парадку

абмежавальнікі ты калькулятар з алгебраічнай формулы?
    няма! чаму? і як або разлічыць калі не ўсё ў парадку, як я іх зрабіў?
    EGR ОК
    гэта першае, што я даведаўся!
    зрабіце рэчы з палітыкай, што будзе лепш, і праслужыць даўжэй стаіць машына..."
    я хацеў бы навучыцца рабіць рэчы з розумам!

Загадзя дзякуй за адказы!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Я мяркую, гэта быў сарказм, каб сказаць.. ду-перайсці да гонцы на ГРАН-co машына?
    Табе лепш спачатку выказаць добра, і ясна, што адлюстраванне тыпу вы хочаце стварыць, што ты на машыне, а потым, можа перарабіць мод.
    Я спадзяюся, што ясна
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    прывітанне, сонейка!калі я не памыляюся, я, вынікаючы іншы 3d дзе ты,наш карыстальнік, манро,я даваў савет аб тым, як moddare,(самыя выгадныя).
    пачнем з што, што менавіта не так,г. зн. узбагачэнне пры паскарэнні, што для пратаколу, - я два,ты скокнула разам з яго "абмежавальнік".
    вы стварылі свой iq ў 115mm3 і гэта няправільна па розных прычынах
    1:свой помпа высокага ціску арыгінальнай не можа прыбыць у той, на iq.
    2:калі вы ўсё яшчэ турбіна арыгінал, па мне, не хапае "паветра" для гэтай дзверы.
    гэта няправільна таксама абмежавальнік крутоўнага моманту, усталёўваецца заўсёды ў 115mm3.
    ты прапусціў авансы,карта smoke і іншую карту часу.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    Citazione Першапачаткова Напісаў frenk85 Visualizza Messaggio
    прывітанне, сонейка!калі я не памыляюся, я, вынікаючы іншы 3d дзе ты,наш карыстальнік, манро,я даваў савет аб тым, як moddare,(самыя выгадныя).
    пачнем з што, што менавіта не так,г. зн. узбагачэнне пры паскарэнні, што для пратаколу, - я два,ты скокнула разам з яго "абмежавальнік".
    Прывітанне Фрэнсіс, вы на самой справе я вывучаў на аснове саветаў Манро...я ведаю, што ёсць карта, педаль, з-за драйвераў, але я не ведаю, які адрас (я яшчэ не настолькі добра, каб распазнаць карты у 2d), а не з wiols з damos, ні ведаў, неабходных для выкарыстання
    вы стварылі свой iq ў 115mm3 і гэта няправільна па розных прычынах
    1:свой помпа высокага ціску арыгінальнай не можа прыбыць у той, на iq.
    2:калі вы ўсё яшчэ турбіна арыгінал, па мне, не хапае "паветра" для гэтай дзверы.
    колькі можа трымаць максімальны расход помпы?
    гэта няправільна таксама абмежавальнік крутоўнага моманту, усталёўваецца заўсёды ў 115mm3.
    такім чынам, па якіх крытэрах ідзе модом абмежавальнік крутоўнага моманту? я не хацеў бы, што НАСА тады я патэлефанаваў, каб зрабіць прататыпы хахаха
    ты прапусціў авансы,карта smoke і іншую карту часу.
    авансавыя плацяжы з'яўляюцца свядомага вы, магчыма, прапусцілі (я не маю ні найменшага паняцця, як вы зменіце гэтыя карты, на дадзены момант!)..карта курыш, а мне здаецца, што зменены і зніжаны afr пару ачкоў......і нават карту час мне здавалася, што зменены...
    вы можаце дапамагчы мне з больш падрабязнай інфармацыі аб тым, што я быў няправы, і што такое правільны шлях, каб змяніць?
    загадзя дзякуй усім...

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Карта Sprint без разлікаў і г. д. просты і эфектыўны

Тады забудзь ВР (BreackPoint) і г. д. з-за драйвераў, мы павінны зрабіць 1 карту, каб амаладзіць або ажывіць..

1-я Карта, Фазы ўпырску, ведаеце, што такое і ён зрабіў гэта добра..
    2° ўпырску parzializzata (MAP1) Boost x RPM ты з'ехала занадта рана і нізкай нагрузкі дае каля 7% на ўсю карту.. "прыклад" часткі ад 1300 абаротаў 45% нагрузкі d (10-18 % з дапамогай функцыі інтэрпаляцыі
    2° ўпырску parzializzata (MAP2) Boost x RPM, як і вышэй.. 25-35 %)
    3° 075720 толькі карту з драйвера, Карэкцыя Ціску Турба,
    калі вы бераце спасылкі з іншых карт, вы зразумееце, дзе 1300giri і нагрузкі.. я б пачаў з 4-га панеттоне і 3 Біт у на d 120 -140 балаў
    4° Ціск турбо (map1\1 120-140 ачкоў
    5° Ціск турбо f(temp.)2 (map1\1), як вышэй
    6° абмежавальнік крутоўнага моманту, запчасткі ад 1500 абаротаў 1500 пунктаў
    7° ўпырску parzializzata (map1\1) 1500 абаротаў, 1500 ачкоў
    8° абмежавальнік ціску ў рампы #1 1500 абаротаў 1000 ачкоў
    9° абмежавальнік ціску ў рампы (map1), як вышэй
    10° ціск ў рампы (map1\1) 1500 абаротаў 500 ачкоў

зрабі Крок, што я яго кантралюю..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    Карта Sprint без разлікаў і г. д. просты і эфектыўны

Тады забудзь ВР (BreackPoint) і г. д. з-за драйвераў, мы павінны зрабіць 1 карту, каб амаладзіць або ажывіць..

1-я Карта, Фазы ўпырску, ведаеце, што такое і ён зрабіў гэта добра..
    2° ўпырску parzializzata (MAP1) Boost x RPM ты з'ехала занадта рана і нізкай нагрузкі дае каля 7% на ўсю карту.. "прыклад" часткі ад 1300 абаротаў 45% нагрузкі d (10-18 % з дапамогай функцыі інтэрпаляцыі
    2° ўпырску parzializzata (MAP2) Boost x RPM, як і вышэй.. 25-35 %)
    3° 075720 толькі карту з драйвера, Карэкцыя Ціску Турба,
    калі вы бераце спасылкі з іншых карт, вы зразумееце, дзе 1300giri і нагрузкі.. я б пачаў з 4-га панеттоне і 3 Біт у на d 120 -140 балаў
    4° Ціск турбо (map1\1 120-140 ачкоў
    5° Ціск турбо f(temp.)2 (map1\1), як вышэй
    6° абмежавальнік крутоўнага моманту, запчасткі ад 1500 абаротаў 1500 пунктаў
    7° ўпырску parzializzata (map1\1) 1500 абаротаў, 1500 ачкоў
    8° абмежавальнік ціску ў рампы #1 1500 абаротаў 1000 ачкоў
    9° абмежавальнік ціску ў рампы (map1), як вышэй
    10° ціск ў рампы (map1\1) 1500 абаротаў 500 ачкоў

зрабі Крок, што я яго кантралюю..
    Вось тут. Я спадзяюся, што зрабіў правільную карту з драйвера. Аднак, як толькі ў вас ёсць час, растлумачце мне таксама, чаму кожная з гэтых змяненняў..так і не магу зразумець крытэрый, па якім вы зменіце яго, у адваротным выпадку я не магу даведацца дзякуй

Старонка 1 з 7 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •