Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 23

Абмеркаванне: Розніца alfa 147 150 і 170 л. с.

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Сакавік 2016
    Паведамленні
    22

Question Розніца alfa 147 150 і 170 л. с.

Добры вечар, хлопцы.
    Ад года ў мяне есць 147 Q2 з dpf магутнасцю 150 конскіх сіл. Некалькі дзен таму спрачаліся на гэтую тэму rimappe etc, мяне паўсталі сумневы, калі 147, 170 л. ducati corse, ен жа механічнай структуры, кузава і simila, і, адпаведна, калі абраны тут адрозненне ад 20cv больш, у параўнанні з маім гэта проста пытанне кіравання, таму што, наколькі я ведаю, рухавік заўседы lt 1.9 jtdm. Вы ведаеце, мне што-небудзь сказаць аб гэтым?
    Дзякуй.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Розніца заключаецца як у эстэтыцы, што і іншыя, наколькі я ведаю.
    У ECU не люстраныя, як hw (і, вядома, sw) і вал рухавіка з розных матэрыялаў.
    У валы зусім розныя.
    Галава з алюмінія.
    Турбіна менш (я думаю, каб надаць большы крутоўны момант на нізкіх абарачэннях)
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Сакавік 2016
    Паведамленні
    22
    Такім чынам, проста пакласці на карту ducati corse на мой б працу зрабілі жудасна, ці не так?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў X4N Visualizza Messaggio
    Такім чынам, проста пакласці на карту ducati corse на мой б працу зрабілі жудасна, ці не так?
    Па мне, можа быць ідэя не абавязкова дрэнна. Або ўсе роўна можа быць добрай адпраўной кропкай, каб потым зрабіць дадатковых налад.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Я зрабіў некаторыя даследаванні ў сеткі:
    помпа высокага ціску 150 конскіх сіл Q2 і ducati жа, код Bosch для абодвух 55234362
    фарсункі розныя, - ад 150 (код bosch 0445110243), а 170 (045110341)
    турбіна на выгляд такі ж, г. зн. Honeywell-Garrett мадэль GTA1749V але коды розныя, для 150 46793334 у той час як для ducati 55214063, таму могуць невялікія адрозненні паміж двума, але я думаю не так істотныя.

Улічваючы тое, што я разумею вельмі мала, нават машыны, таму што я спрабую даведацца з форуму, па-мойму, можна, скажам, скапіяваць (вядома, не выкарыстоўваючы CTRL+C, CTRL+V азначае) карты 170 на 150, улічваючы, што многія кампаненты падобныя па два рухавіка, або, па крайняй меры параўнаць дзве карты, каб чэрпаць натхненне, як зрабіць змены.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў switing63 Visualizza Messaggio
    Я зрабіў некаторыя даследаванні ў сеткі:
    помпа высокага ціску 150 конскіх сіл Q2 і ducati жа, код Bosch для абодвух 55234362
    фарсункі розныя, - ад 150 (код bosch 0445110243), а 170 (045110341)
    турбіна на выгляд такі ж, г. зн. Honeywell-Garrett мадэль GTA1749V але коды розныя, для 150 46793334 у той час як для ducati 55214063, таму могуць невялікія адрозненні паміж двума, але я думаю не так істотныя.

Улічваючы тое, што я разумею вельмі мала, нават машыны, таму што я спрабую даведацца з форуму, па-мойму, можна, скажам, скапіяваць (вядома, не выкарыстоўваючы CTRL+C, CTRL+V азначае) карты 170 на 150, улічваючы, што многія кампаненты падобныя па два рухавіка, або, па крайняй меры параўнаць дзве карты, каб чэрпаць натхненне, як зрабіць змены.
    І чаго вы чакаеце, каб паспрабаваць? Проста сумесціце файлы на карты, якія вы хочаце павялічыць, скапіяваць дадзеныя на ваш файл, захавайце мод, і загрузіць яе ў аўтамабіль. Затым паспрабуйце паступова, без перабольшання, гатовыя, далей, лічыце, калі есць што-то дзіўнае, магчыма, зрабіце лог параўнанні з врі, а потым гэты мод

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Паведамленні
    148
    вы можаце параўнаць "карты", каб убачыць, дзе ўмяшацца і пачаць адчуваць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Сакавік 2016
    Паведамленні
    22
    На жаль, я не дзе выкарыстоўваць карту ducati corse, і асабіста я маю на ўвазе мала... прапанаваў перапрызначыць мая непасрэдна, калега, за 150€, але я прыйшоў сумневы, калі б не лепш пакласці прама, што і ducati, каб пазбегнуць памылак.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Citazione Першапачаткова Напісаў X4N Visualizza Messaggio
    На жаль, я не дзе выкарыстоўваць карту ducati corse, і асабіста я маю на ўвазе мала... прапанаваў перапрызначыць мая непасрэдна, калега, за 150€, але я прыйшоў сумневы, калі б не лепш пакласці прама, што і ducati, каб пазбегнуць памылак.
    Прывітанне, але ваш калега-прафесіянал? ці аматар у разгубленасці? зрабіць пашкоджанні, займае мала..........

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Сакавік 2016
    Паведамленні
    22
    Citazione Першапачаткова Напісаў запал рухавікоў Visualizza Messaggio
    Прывітанне, але ваш калега-прафесіянал? ці аматар у разгубленасці? зрабіць пашкоджанні, займае мала..........
    Шчыра кажучы, не ведаю, як сказаць вам, калі вы прафесіянал, або лепш..ен кажа выдатна, у кампаніі, але гэта справа зроблена "на дом" мы кажам, маючы яго ўжо пераназначаны некалькі аўтамабіляў, і чуў, што вы знайшлі ўсе выдатна.
    У выпадку, калі accettasssi у farmela зрабіць, сказаў, што дасць мне абодва файла, і арыгінал, і тое, пераназначаны...я мог бы ў гэты момант яе вывучэння, хто-то тут, на форуме? Ці есць асаблівыя патрабаванні?

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •