прывітанне, хто-небудзь ведае, дзе знаходзіцца біт, каб выдаліць або падняць значэнне recovery для высокага ціску ў рампы ў гэты файл?
прывітанне, хто-небудзь ведае, дзе знаходзіцца біт, каб выдаліць або падняць значэнне recovery для высокага ціску ў рампы ў гэты файл?
Калі вы recovery 2 рэчы.. ці я занадта шмат на карту rail ці ў вас праблемы з помпай hp (як і многія альфа.. мая ў тым ліку..)
Праверце абмежавальнікі і пошты, любы мод, які ты зрабіў, я не думаю, што вы ідзяце ў recovery..
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
я патлумачыў, трохі балюча мне, я раблю рухавік мод і мне трэба падняць ціск ў рампы, што ціск турбо, і так мне ідзе ў recovery, калі не ўстаю біт магчымасць
праблема і што вы хочаце зняць абмежаванне, лагічны, калі ўжо фізічны мяжа..
гэтыя помпы робяць варта.. я ўжо на мяжы з арыгінальны аўтамабіль...
цяпер тое, што я магу параіць, калі вы хочаце ўстаць на шлях тэхнічнага развіцця аўтаспорту і г. д.
і не заўсёды ўсё ад ECU рухавіка, але зразумець, што блаславіў эбу, а ўсяго толькі інструмент кіравання, механічных частак..
такім чынам, вы хочаце напампаваць 1600Bar ў поўнай эфектыўнасці? трэба мяняць помпа HP і трымаць дызельнага паліва халаднавата..
pompista, якія маюць жаданне і магчымасць змены устаноўленых Плунжеров і ротары падыходзяць..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Гэтыя помпы, каб змяніць там ідзе адно імгненне, проста ўсталяваць поршневыя daily....
ці вы можаце ўсталяваць помпа ў рампы поўны 5C 166 2.4
вы можаце змяніць загадзя, а не ціску
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
рухавік яшчэ ў школе, таму на дадзены момант я не хвалююся счаплення (на дадзены момант гэта ўсяго толькі эксперымент) - гэта першы дызельны рухавік, што я і з бу крычы... загадзя я ўжо закрануў, але я не хачу перашчыраваць, то вы сёння пачнеце паліць , і з ціску ў рампы, я хачу папрацаваць крыху, каб гэта я хачу, каб выдаліць recovery, а таксама з ціскам turbo ўбачыў, што турбіна ўжо заменена мод
Калі вы хочаце надаць вялікі IQ неабходна павялічыць помпа HP,у ****llo праграмнага забеспячэння, вы не можаце зрабіць нічога. Праверце таксама, што ў нас ёсць добры аб'ём помпы нізкага ціску.
помпа не мод нават, таму што я веру, што ўсё атрымаецца, як далекасць на максімум, знойдзем плунжеров самых вялікіх, фарсунак мод і паспрабаваць іх у банк для павялічаны расход