прывітанне ў вас есць савет для гэтай карты?.. я ведаю, што вы не можаце зрабіць столькі, драйверы ecm яны сілу вельмі мала, і я не магу знайсці крывую дроселя, змяняючы толькі ін'екцыі і загадзя nn мяняе амаль нічога
прывітанне ў вас есць савет для гэтай карты?.. я ведаю, што вы не можаце зрабіць столькі, драйверы ecm яны сілу вельмі мала, і я не магу знайсці крывую дроселя, змяняючы толькі ін'екцыі і загадзя nn мяняе амаль нічога
ты задаў пытанне і даў адказ.
Зша winols і damos, што вы знойдзеце што-то больш
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
і дзе іх знайсці damos для гэтай машыны??
перапіска для damos...я не думаю, тое знаходзіцеся...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
вы на самай справе не знайшоў, таму я спытаў тут, калі хто-то ведае пра гэта што-то
На гэтыя аўтамабілі не можаце рабіць нічога ****лло, таму што электронны ўпырск-гэта... больш прыгожа ўсмоктвання з фільтрам спартыўны, трохі разрадкі трохі апускання галоўкі блока гэта можна зрабіць
Вы можаце зрабіць турбо..![]()
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
што ІДЭЯ...![]()
вам прыкладаю фота, што дапамог мне знайсці ўсе-і асноўных картах![]()
зараз не памятаю, калі яны ўсе правільныя, таму што я шукаў карты ў адну 4af, аднак, вам можа быць дапамогу, каб пачаць працу
буфер абмену карты 59f.мяне 4af.m9 hw2.jpg
Перш чым звяртацца электронны кампанент, паставіць спартыўны фільтр і cat 200 клетак, то конь яго атрымаць, але не думаю, што табе захочацца так шмат, як па мне