Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 34

Абмеркаванне: piasini

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di lumaracing
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    фраттамаджоре (NA)
    Et
    41
    Паведамленні
    158

piasini

прывітанне, хлопцы,я пачала пісаць што-то на piasini,я купіў яго месяц таму, і яшчэ nn, я правяраў!!толькі, што тэкст там пішацца ведаць!!!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    я выкарыстаў час, f? у сектары матацыклаў у гэтай галіне, я павінен сказаць, што ? трохі impegnetivo але, як і ўсе пытанне добрай волі?, нядаўна я купіў іншы, паколькі тое, што я я аддаў , мне ? служыў х mazda6 x спампаваць файл..я абяцаў расследаваць x l' выдаленне fap, які яшчэ да гэтага часу не здолелі зрабіць як x недахопу часу, што x вопыт, я думаю, што нам трэба было што-небудзь ? немагчыма,наш карыстальнік даў мне файл, які ен спрабаваў з добрымі вынікамі, і я думаю, што суда-тое, бяры? кі, x, каб змяніць мой.... у piasini улічваючы, што пост гаворыць аб гэтым, на мой ўбачыць ? добры інструмент, але абмежаваны x усе машыны, якія мы abbituati рабіць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bart
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Прывітанне Giarras, таму што мне вельмі цікава даведацца больш? аб тым, Piasini, ці магу я спытаць, калі ласка, chierimenti аб двух вашых сцвярджэнняў:

Citazione Першапачаткова Напісаў giarras Visualizza Messaggio
    я выкарыстаў час, f? у сектары матацыклаў у гэтай галіне, я павінен сказаць, што ? трохі impegnetivo
    Чаму? сцвярджаеце, што ? складанай?

у piasini на мой паглядзець ? добры інструмент, але абмежаваны x усе машыны, якія мы abbituati рабіць.
    Чаму? вы лічыце, абмежаваны з аўтамабілямі?

Вялікі дзякуй за тлумачэнні, і за час, dedicatomi

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    Citazione Першапачаткова Напісаў bart Visualizza Messaggio
    Прывітанне Giarras, таму што мне вельмі цікава даведацца больш? аб тым, Piasini, ці магу я спытаць, калі ласка, chierimenti аб двух вашых сцвярджэнняў:

Чаму? сцвярджаеце, што ? складанай?

Чаму? вы лічыце, абмежаваны з аўтамабілямі?

Вялікі дзякуй за тлумачэнні, і за час, dedicatomi
    я адказваю адразу..блокі кіравання, матацыкл не проста адкрыць так шмат разоў, нават з бітай зможаш х абыйсці свідраванні адтулін, дзе вы можаце ўмяшацца, калі вы не ведаеце, дзе c'? словам, каб кінуць блок кіравання х аўтамабіляў абмежавана? але xch? многія аддаюць перавагу працаваць у паслядоўны і piasini гэтыя робіць вельмі мала і, як пратаколы і p? бедны а х ecu nipponiche я думаю, што лепш. я спадзяюся, што я было ясна, а заўтра замест таго, што пу? зрабіць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di lumaracing
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    фраттамаджоре (NA)
    Et
    41
    Паведамленні
    158
    giarras гэта заўважыў ? абмежаваны,я magioparte яго ўзяў для mazda,што потым здарыцца які-небудзь іншы тып эбу, то мы правяраем і бачым, дакладна, як след

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Citazione Першапачаткова Напісаў lumaracing Visualizza Messaggio
    giarras гэта заўважыў ? абмежаваны,я magioparte яго ўзяў для mazda,што потым здарыцца які-небудзь іншы тып эбу, то мы правяраем і бачым, дакладна, як след
    Прывітанне lumaracing, я магу нават спытаць вас, чаму? думаеце, што вы Piasini абмежаваны?
    Дзякуй!

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Дзякуй Giarras! Sie было ясна і вельмі добры!
    Такім чынам, адзіны спосаб умяшацца на блокі кіравання ад матацыкла ? адкрыць іх? На практыцы трэба адпрацоўваць, як у BDM?
    Aspetter? хацелася заўтра, каб прачытаць астатнюю частку твайго адказу...
    Дзякуй 1000!

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    Citazione Першапачаткова Напісаў bart Visualizza Messaggio
    Дзякуй Giarras! Sie было ясна і вельмі добры!
    Такім чынам, адзіны спосаб умяшацца на блокі кіравання ад матацыкла ? адкрыць іх? На практыцы трэба адпрацоўваць, як у BDM?
    Aspetter? хацелася заўтра, каб прачытаць астатнюю частку твайго адказу...
    Дзякуй 1000!
    вы, як правіла, вы працуеце, як bdm? не schedini, і вы павінны зварыць матэрыяльна провада.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    вы, як правіла, вы працуеце, як bdm? не schedini, і вы павінны зварыць матэрыяльна провада.
    Так што не ? абсалютна інструментам, даступным для ўсіх...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Прав Магутнасць
    Паведамленні
    483
    павінны таксама зрабіць новыя marellio mjd8 тыя, якія мантуе punto evo, так сказаць
    вам даецца?

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •