-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Info ecu sid 206 kuga і, магчыма, scodifica
Усім прывітанне, хлопцы, мне ўдалося аднавіць ecu рухавіка ford kuga 2.0 tdci 136cv, апошні "брэнд" Continental SID 206 з розных кодаў, якія я не разумею, як яны ставяцца да гв і якія ў sw... першы пад надпісам "sid 206" 5ws40862c - то ёсць і іншыя, у тым ліку 8V41-12A650-CB і іншыя абрэвіятуры з 4 5 літар.Мой першы пытанне: ecu sid "siemens"? так што нават гэтай маркі continental?акрамя таго, улічваючы, што мой калега валодае kuga з такой аўтамабілізацыі можна scodificarla, каб выкарыстоўваць яго як вілачныя пагрузчык?вы можаце як цалкам, то часткова?даўно чуў, што на гэтых ecu можна было толькі фізічна прайсці код immo з ecu "стары" ў "новай" віа запальвання "старт-стоп" ключ-транспондер. хто-небудзь меў справу?дзякуй
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Што ніхто не кажа мне, па меншай меры, калі scodificabile або няма? Не магу знайсці інфармацыя вакол...я павінен шукаць для ecu siemens?
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Не ведаю, што гэта эбу, але бачыў, што пагрузчык пачаў адкрываць і паглядзець, калі ёсць.порт bdm, каб прачытаць.
-
Прывітанне, ecu sid сіменс, што тычыцца слова "continental" - гэта толькі абрэвіятура, але эбу sid. Што тычыцца scodifica del'a ecu kuga свайго калегі, каб выкарыстоўваць, як пагрузчык, не можаш гэтага зрабіць у сувязі транспондеров ключа, аўтамабіль не пачнецца.
P. s. я прашу прабачэння за папярэдні адказ быў няправільны.
-
Прывітанне, ecu sid сіменс, што тычыцца слова "continental" - гэта толькі абрэвіятура, але эбу sid. Што тычыцца scodifica del'a ecu kuga свайго калегі, каб выкарыстоўваць, як пагрузчык, вы можаце зрабіць гэта спакойна да тых часоў, што коды з 2 блокаў кіравання супадаюць у адваротным выпадку вам прыйдзецца зрабіў замену.
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Ок, дзякуй, blackfog, такім чынам, з гэтай ecu, я не раблю нічога? Як гэта працуе ў выпадку паломкі ecu, як гэта?
-
Нічога не зразумеў, Giuseppe89. Няма, на жаль, вы не можаце выкарыстоўваць гэтыя ecu. У выпадку паломкі ecu-то падобнае, але замяніў усе aggomerato, затым эбу, бартавы кампутар, ідзе замена кода ключа.
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума