Вынікі з 1 па 7 з 7

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494

Info ecu sid 206 kuga і, магчыма, scodifica

Усім прывітанне, хлопцы, мне ўдалося аднавіць ecu рухавіка ford kuga 2.0 tdci 136cv, апошні "брэнд" Continental SID 206 з розных кодаў, якія я не разумею, як яны ставяцца да гв і якія ў sw... першы пад надпісам "sid 206" 5ws40862c - то ёсць і іншыя, у тым ліку 8V41-12A650-CB і іншыя абрэвіятуры з 4 5 літар.Мой першы пытанне: ecu sid "siemens"? так што нават гэтай маркі continental?акрамя таго, улічваючы, што мой калега валодае kuga з такой аўтамабілізацыі можна scodificarla, каб выкарыстоўваць яго як вілачныя пагрузчык?вы можаце як цалкам, то часткова?даўно чуў, што на гэтых ecu можна было толькі фізічна прайсці код immo з ecu "стары" ў "новай" віа запальвання "старт-стоп" ключ-транспондер. хто-небудзь меў справу?дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Што ніхто не кажа мне, па меншай меры, калі scodificabile або няма? Не магу знайсці інфармацыя вакол...я павінен шукаць для ecu siemens?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Не ведаю, што гэта эбу, але бачыў, што пагрузчык пачаў адкрываць і паглядзець, калі ёсць.порт bdm, каб прачытаць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лютага 2016
    Паведамленні
    108
    Прывітанне, ecu sid сіменс, што тычыцца слова "continental" - гэта толькі абрэвіятура, але эбу sid. Што тычыцца scodifica del'a ecu kuga свайго калегі, каб выкарыстоўваць, як пагрузчык, не можаш гэтага зрабіць у сувязі транспондеров ключа, аўтамабіль не пачнецца.

P. s. я прашу прабачэння за папярэдні адказ быў няправільны.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лютага 2016
    Паведамленні
    108
    Прывітанне, ecu sid сіменс, што тычыцца слова "continental" - гэта толькі абрэвіятура, але эбу sid. Што тычыцца scodifica del'a ecu kuga свайго калегі, каб выкарыстоўваць, як пагрузчык, вы можаце зрабіць гэта спакойна да тых часоў, што коды з 2 блокаў кіравання супадаюць у адваротным выпадку вам прыйдзецца зрабіў замену.

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Ок, дзякуй, blackfog, такім чынам, з гэтай ecu, я не раблю нічога? Як гэта працуе ў выпадку паломкі ecu, як гэта?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лютага 2016
    Паведамленні
    108
    Нічога не зразумеў, Giuseppe89. Няма, на жаль, вы не можаце выкарыстоўваць гэтыя ecu. У выпадку паломкі ecu-то падобнае, але замяніў усе aggomerato, затым эбу, бартавы кампутар, ідзе замена кода ключа.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •