Вынікі з 1 па 6 з 6

Абмеркаванне: Памылка ecm стрэлы 500

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    32

Памылка ecm стрэлы 500

Прывітанне ўсім, хлопцы, я Stralis 500, што ен капрызіць, мяне ад памылкі ECM, DTC A8 МВФ 03, і грузавік, калі ідзе пад нагрузкай ідзе ў аварыйнай сітуацыі і губляе магутнасць! Што гэта можа быць? я паспрабаваў змяніць фільтры дызельнага паліва і паветра! мы ўбачым крыху! як вы думаеце?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    116
    добры дзень, вы ўсе яшчэ есць гэтая праблема ці вы вырашылі

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    зрабіце лог і кантралюе практычна ўсе параметры, перш за ўсе, прэс-turbo..
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    32
    у любым выпадку выкрэсліваць анамалія з дыягназам, сістэма працуе некаторы час і затым вяртаўся праблему! я вырашыў замяніць модуль, помпа, сродак ўсе роўна працягваў працаваць з я праблема! за дзень да прыезду ў майстэрню, каб замяніць помпа, тэлефануе мне кліент сказаў, што ў гару, у той час як ен быў пад напругай, выключаецца анамалію і ў сярэдзіне ідзе! на сенняшні дзень больш не было гэтай праблемы! адзінае, што зараз мае, аднак не ўплывае на эфектыўнасць сродкі, з'яўляецца няспраўнасць ECM 1D, што я не ведаю, што гэта, чорт вазьмі! на маім кіраўніцтва па рамонце я не спіс анамалій ECM, і я хацеў бы знайсці я дабраславіў спіс, калі хто-небудзь з вас валодае........! буду ўдзячны!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    32
    Прывітанне, хлопцы, тая памылка, як я зразумеў, адносіцца да бэнедэта сістэмы, што помпа ad blue! дзякуй, мой сябар, які мае дыягназ easy, мы зразумелі, што залежала ад помпы adblue!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    155
    Зрабіце дыягностыку ад прыбораў і дайце мне ведаць увесь код dtc так я адкрываю easy, і я буду ведаць!!!

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •