Вынікі з 1 па 10 з 10

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494

праверка карэляцыі файл ori/ecu сяброўства

прывітанне, хлопцы, у мяне пытанне, на які я шукаю адказ, можа быць, ад вас...у мяне есць сябар, які мае праблемы з яго delta 1.6 mjt 105 л. с. і хацелі б вярнуць арыгінал,аўтамабіль зараз павінен быць defappata і, магчыма, "пераназначаны" ён таксама не ўпэўнены, улічваючы, што ў словах яго працы быў зроблены ад аднаго...атрымалася цяпер аднавіць файл з апошняга толькі тое, што я лічу, названы наступным чынам D173_053.крычы, я праверыў нумары hw і sw на ecu, і вынікі наступныя 0281018173 і 1039s48456... для hw i 3 канчатковыя лічбы мы,для sw няма...цяпер мне цікава, як я магу ведаць, калі гэта сапраўды файл гэтага аўтамабіля?існуе які-небудзь спосаб?і ў выпадку, калі ён хоча пісаць і я магу знайсці які-небудзь цяжкасці?блок ecu?ці максімум, не? прыкладаю файл, калі вы хацелі б азнаёміцца з D173_053.zip забыўся ў аўто 105 коней, але апошняя серыя, г. зн. гэта ўжо з змянянай геаметрыяй і турба прывад электропневматический,у прынцыпе, як і 120 л. с.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    Добры дзень, калі вы хочаце ведаць, ці сапраўды файл і арыгінал зрабіў рэзервовага блока кіравання, і зрабіць параўнання, так як праграма кажа табе нумар HW......

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Прывітанне дзякуй за дапамогу і што тычыцца праграмнага забеспячэння? Ён кажа мне, таксама? Хоць цяпер ёсць на адным адрэдагаваныя?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    нумар sw, што вы бачыце на этыкетцы блока кіравання не з'яўляецца сапраўдным, трэба прачытаць, а потым паглядзець, што там унутры.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Дзякуй Іван, я арганізую, каб прачытаць тое

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    хутчэй за ўсё, ужо атакуюць tool і робім дадзеных id, вы павінны даць нумар sw, што вы выкарыстоўваеце, каб прачытаць яго.

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Іван, я чытаў ўчора ўвечары з galletto v54 я параўнаў два файла і яны былі роўныя, але змененых у некаторых месцах...я напісаў, і я павінен паспрабаваць гэта ў дзень...я хацеў бы рухацца, я файл у базу дадзеных, улічваючы, што не існуе, але цяпер, пад якім нумарам sw паставіць? Крыніца паведаміў аб былых або ложак з tool? Я зрабіў некаторыя абнаўлення праграмнага забеспячэння, я думаю...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    павінен паставіць пад sw ложак з вашага інструмента.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    нумар sw-гэта тое, што вам ад інструмента, з якім вы звярталіся, або да мяжы, калі "адкрыць з дапамогай" і г. д. дадзеныя, што табе ад апошняга, колькасці sw на корпусе не відаць табе не па душы абсалютна нічога.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лютага 2016
    Паведамленні
    108
    Пад нумарам SW ложак з tool

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання