Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 38

Абмеркаванне: драйвер wish

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372

драйвер wish

прывітанне, хто-небудзь ведае, скажыце мне, cos'? драйвер wish, wish ? неабходны драйвер ? гід/кіроўца, я шукаў на форуме, але ўсе прымаюць гэта як належнае, cos'

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    усе залежыць ад таго, ecu вы кажаце, але, што s? я ў DW ? карту педаль cio? запыт, які вы робіце праз ножку на педаль акселератара cio? ад гэтага ecu разумее, што вы робіце, і рэагуе адпаведна ? карту, ці што ? "**** усе"? усе пачынаецца з вас, так і для edc16 карту ? x-восі:восі кручэння; y становішча педалі; вось z або дэскрыптар назавіце яго, як хочаце, есць у нм...у той час як для edc15 вы Х пра. / мін; Y-педаль; Z-мг-cycle або IQ cio? дызельнае паліва патрабуецца, будуць і іншыя рэчы, каб сказаць, але мы чакаем, што кажуць, самых вопытных...
    Апошні раз рэдагавалася манро; 11-10-2012 да 18:46

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    па-мойму, ты патлумачыў вельмі добра. Прырашчэння, што ў dw адпавядаць аб'ему нататкі ўсе астатняе

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    я хацеў бы дадаць, што, дакранаючыся толькі DW і адрэгуляваць абмежавальнікі і turbo, не дакранаючыся нічога іншага большасць аўтамабіляў ідуць моцныя, але што самая прыгожая ? што гэта ? змяненне veeery вытанчанай cio? паказваючы ў DW да ecu, што вы хочаце, скажам, 70mg-цыкл дызельнага паліва ў месца, 55 залатых медалеў(лікаў)ecu працуе зусім з яго алгарытм па змаўчанні, і вы з гэтым справіцца? усе разлікі, каб даць вам, чым патрабуецца cio? практычна не маюць праблем, чым, магчыма, калі мы кранем ціску ў магістралі rail і час ўпырску....што, што, калі ен скажа: "я знайду спосаб veeery чыстай moddare...я кажу пра edc16 групы vag існуе абмежавальнік дыму, як на edc15 я лічу, што існуе на edc16 (common rail), але nesuno я s? сказаць больш, і, як я ўжо казаў у іншай tread ўсіх edc16 карты пераўтварэнні нм>iq, які павінен быць ключ для "разблакаваць" гэтыя ecu ад іх столь ін'екцый ? у 80mm3 толькі, што калі вы папытаеце ці вам кажуць, што не c'? нічога падобнага, чаму? можа быць, не свабодны? яны ведаюць, або ведаюць, але калі яны трымаюць ооочень туга...
    Апошні раз рэдагавалася манро; 11-10-2012 да 22:17

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    у vag edc16 есць два абмежавальніка gasalio аднесеных да maf і map у edc16 cr c'? карэкцыя лямбда для мадэляў, якія маюць .. змена, як вы кажаце ? рэшце рэшт, але калі не вачэй усе ? бескарысна потым кожны ecu мае іншы прыбытку, не закранаючы ў класічным стылі

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    вы не прытрымліваюся..***** unque для vag edc16 есць 2 абмежавальнікі але адно smoke limiter або карту), і іншыя, і абмежавальнік крутоўнага моманту, тыя, якія ты кажаш, я іх не ведаю....на самай справе я хацеў бы бачыць іх....і, перш за ўсе, я хацеў бы зразумець, як ўмяшацца на карце пераўтварэнне нм>iq...

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    у некаторых vag edc16 есць два lim дыму, паведамілі ў maf, і іншы map ... абмежавальнікі крутоўнага моманту-гэта момант ... карту пераўтварэнні на падставе таго, што вам трэба зрабіць пу? заставацца крычы... можа не мець жаданага эфекту, краніце яго, а затым заўседы залежыць ад таго, які аўтамабіль мы гаворым ... агляд, карту, якія вы павінны вывучыць і спрабуе зразумець, як ? было распрацавана ўваходзіць у аптычны працы рухавіка і як будзе? кіруецца толькі cos? вам ключ да ўсяго..

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    ciccio не ў крыўду: шмат прыгожых слоў, не сказаць нічога...яна талент у гэтым...
    не маглі б вы размясціць, калі вы ідзяце адзін экран з гэтыя абмежавальнікі maf-map??
    Апошні раз рэдагавалася манро; 12-10-2012 ў 15:10

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    не я раблю, але я не прывык, каб даць пераказваюць .. мне падабаецца думаць і рабіць, думаць.. ? занадта проста папрасіць адзін экран пачынае шукаць там? што вам неабходна, праглядаючы карту... калі патрэбна дапамога тое d? з задавальненнем, калі я бачу, прыхільнасці людзей... то ў гэтай дыскусіі вы казалі, DW не адрасоў vag або іншыя ecu...

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    добра, добра, прывітанне

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы