Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 19

Абмеркаванне: Думку карта golf 4 1.9 110cv

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266

Думку карта golf 4 1.9 110cv

Добрай раніцы ўсім, вы можаце зірнуць на гэты файл? Гэта першае, што я раблю з plcc, і я зрабіў мод крадзеш з аўто ўжо зрабіў, убачыў, што статак без драйвераў. Машына для тэстаў, так што я магу ісці ў суд. У дадатку ёсць 8 файлаў, што 2 ўжо далучыліся 16 гадзін і мод.
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Не вельмі сябрую з гэтым з plcc, але і вельмі падобны на класічны edc15

так што і смачна..

я адважуся даць трохі больш..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266
    ок, паспрабую так і нагрузкі на аўтамабіль, паглядзім, як ён сябе вядзе, то я бясконца ўдзячны табе.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266
    Машына правераная, здаецца, ідзе выдатна, адзіная праблема, у мяне лямпа напальвання, пробліскавы маячок і два dtc, p1612 і p1626. У рэчаіснасці з vag-com, я ўбачыў, што ў ecu рухавіка, вынік кадавання 00001, г. зн. аўтаматычнай каробкай перадач, у той час як павінна быць 00002, ручная скрынка перадач. Я спрабаваў змяніць яго, але мне не захаваць змены. Як я магу вырашыць? Я заяўляю, што я выкарыстоўваю эбу не яго, але з тымі ж нумарамі і scodifica за ўсё.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266
    Я чытаў на нейкім форуме мяжой, што, магчыма, не захоўвае змены, што спачатку я павінен зрабіць лагін з vagcom. Але, паставіўшы код, які я выратаваў ад карціны мне кажа, што гэта няправільна, я думаю, павінен быць сабраны з e2p scodificata праўда? Калі гэта так, я прыкладаю файл.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў амін Visualizza Messaggio
    Я чытаў на нейкім форуме мяжой, што, магчыма, не захоўвае змены, што спачатку я павінен зрабіць лагін з vagcom. Але, паставіўшы код, які я выратаваў ад карціны мне кажа, што гэта няправільна, я думаю, павінен быць сабраны з e2p scodificata праўда? Калі гэта так, я прыкладаю файл.
    Прабач, не ты першая, скапіяваць eprom, ад яго арыгінала?
    я змяніў таксама SW flash, калі не роўныя..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266
    Ведаеш, чаму я гэтага не зрабіў? Таму што, каб гуляць з plcc аддаюць перавагу мець ecu "пагрузчык", і пакінуць арыгінал некранутым ў выпадку якіх-небудзь пашкоджанняў, у адваротным выпадку я б так і зрабіў. Колькасці ecu адпавядаюць усім.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Ведаеш, чаму я гэтага не зрабіў? Таму што, каб гуляць з plcc аддаюць перавагу мець ecu "пагрузчык", і пакінуць арыгінал некранутым ў выпадку якіх-небудзь пашкоджанняў, у адваротным выпадку я б так і зрабіў. Колькасці ecu адпавядаюць усім.
    Я не разумею, ecu пагрузчык, і для вашага аўтамабіля або для іншых?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266
    Ecu пагрузчыка-гэта для маей машыны, я выкарыстоўваю яго, каб ісці ў майстэрню, прыкладаю e2p, у дадзены момант на ecu, я не магу атрымаць код

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Ecu пагрузчыка-гэта для маей машыны, я выкарыстоўваю яго, каб ісці ў майстэрню, прыкладаю e2p, у дадзены момант на ecu, я не магу атрымаць код
    Яшчэ што не разумею...
    мы выкарыстоўваем яго толькі для вашага аўтамабіля?
    тады копію eprom ад арыгінала, і ў вас эбу ідэнтычныя клоны, каб зрабіць усе тэсты, якія вы хочаце...

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •