Я чытала, што адзін з моцных Kess V2 было чытаць MJ8DF ад серыйных. Па параўнанні з Galletto, таму што толькі на JTAG.
Хто сапраўды чытаў гэтыя ecu з kess v2 obd?
Я чытала, што адзін з моцных Kess V2 было чытаць MJ8DF ад серыйных. Па параўнанні з Galletto, таму што толькі на JTAG.
Хто сапраўды чытаў гэтыя ecu з kess v2 obd?
Прывітанне, глядзіце, што гэта ecu не цяжка, з абодвух tool вы чытаеце, dfferenza певень аб тым, што вы з файла virtual K.. закон яго.....
як кажа запал рухавікоў чытае спакойна, я прачытаныя і напісаны дзясяткі, каля 4-5 хвілін, каб прачытаць і 6-7 - хвілін, каб напісаць яго.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
Ці ведаеце вы, што гэта мае сумневы, з kess v2, што пачытаць у афіцыйным кіраўніцтве я зразумеў, што ecu таму obd спакойна тыя, якія прыносяць галачку CHK і RD (ReadDirect), што для MJ8DF не існуе. Толькі chk у OBDII.
Як для GOLF 7 GTD, які піша, робіць recovery, але не закон.
І як MJ6D які робіць віртуальную галачку толькі на CHK
Ж самае, што і смарт 450 толькі галачку CHK.
якая версія ў вас kess, колькасць frw. і нумар sw.
4.036, як з ksuite 2.10/2.13/2.15 не мяняецца жа
З врі-гэта зусім іншая справа, хлопцы, няхай застанецца на капусту клонаў
То, я спадзяюся, было зразумела, што не вы казалі, КРЫЧЫ, калі няма ніякіх сумневаў, я мог вытрымаць пад AlienTech..
з frw 4.036 sw лепшы і найбольш поўны, наколькі мне вядома, з'яўляецца 2.08, у любым выпадку, калі выбар аўтамабіля і паглядзець, што чытанне не ўстаноўлены, вы ідзяце наперад, і вы ўбачыце, што на старонцы, у наступны вы таксама чытання can, паспрабуйце.
але iveco stralis робіць іх паслядоўных