Вынікі з 1 па 6 з 6

Абмеркаванне: scodifica marelli 6jf mjd

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494

scodifica marelli 6jf mjd

Прывітанне ўсім,я здабыў з металалому адзін ecu marelli для panda 1.3 mjt больш дакладна MJD 6JF.P3 з HW01B і SW 1064-P348.
    Я хацеў бы выкарыстаць гэта экю, як пагрузчык, і ўлічваючы, што я не машына маей асабістай з такім экю, з якой атрымаць рэзервовую копію я хацеў бы scodificare гэта, каб падключыць яе трохі, дзе я, здараецца, для розных эксперыментаў...я растлумачу, што я зрабіў да гэтага часу,я прачытаў ecu ў bdm і захавання ўтрымання,я апрацоўкі файла micro 448 kb з carsoftware-загружаны апошні на ecu.Сення раніцай у мяне было пад рукой fiat punto ад 70 конскіх сіл, на якім будзе праверыць яго, але мой сюрпрыз аўтамабіль не заводзіўся...я, вядома, не гарыць иммобилайзер уключаны, але я, здаецца, зразумеў, што гэта нармальна пасля scodifica за ўсе.У гэты момант я асуджаны файл micro з раз і зноў напісаў у ecu,я не атрымаў да гэтага часу, аднак, праверыць яго на некалькі аўтамабіляў.Я заўважыў, перакрываючы два файла апрацоўваюцца з нязначныя адрозненні паміж імі,акрамя гэтага мне цікава, калі ўсе было выканана правільна, і, калі магчыма, гэта ecu я магу пратэставаць толькі на аўтамабілі, якія збіраюць на тым жа або проста, што яны-класічныя 1,3 mjt ад 70 конскіх сіл (такім чынам, першыя серыі).Прыкладаю цяпер зыходны файл і апрацоўваюцца ў адзіным сховішча. ps выкарыстанне пеўнік v54 я выправіў checksam у запісу, а не я і іншыя праграмісты. дзякуй!вілачныя пагрузчык mjt.rar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Я, я зрабіў некалькі з гэтых... але не з carsoftware

Вы таму на flash scodifica за ўсе, і вы павінны зрабіць яе з meucci ці раз... або з immodec.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    meucci там сярэдняе на гэтай ecu!!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Абнаўленне: я спрабаваў апрацаваны файл з раз, а гульню,я спрабаваў на адной кропцы 3 серыі і ен працаваў!!!відавочна, шпіен, Dell, иммо гарыць, аднак, з дапамогай гэтай ecu, як пагрузчык не цікавіць мяне шмат...я не знайшоў на дзве праграмы, згаданыя вышэй, як зрабіць частковае.хто-небудзь што-небудзь ведае? Вы не можаце з гэтым праграмным забеспячэннем?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    2
    Добры дзень, Іосіф так і carsoftware, што Раз есць рашэнне для частковага pero, шчыра кажучы, я ніколі не спрабаваў, я для частковага гэтай ECU выкарыстання иммо dec.

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Дзякуй ecupass дам паглядзець на вынік, на першы погляд, не я знайшоў запісы для частковага.прывітанне і з Калядамі!

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •