Добры вечар, я павінен паспрабаваць чытаць у virtual гэтую ecu вялікі пункту 75cv euro5 s&s, я чытаў вакол, што c-гэта той, хто закон менавіта з пеўня, але ў пратаколах я не лічу гэта экю, які я павінен выбраць?
Добры вечар, я павінен паспрабаваць чытаць у virtual гэтую ecu вялікі пункту 75cv euro5 s&s, я чытаў вакол, што c-гэта той, хто закон менавіта з пеўня, але ў пратаколах я не лічу гэта экю, які я павінен выбраць?
Няма, гэта неабходна разглядаць J-Tag. Калі ў вас Пеўнік v54 вы можаце зрабіць. Вось табе працэдура.
закон у virtual,за чытанне фарсунак, перш чым пісаць
чытанне virtual было б, калі ў data base gel пеўня або любы іншы інструмент cela sudetta ecu!!!
Што такое заяц? Трус Abarth
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
але дзе прабачце??
у v54 мае пратаколы для таго каб зрабіць паслядоўны у mj8,яго выбар і калі ен не робіць, таму што не мае на файл у базе дадзеных і вы вымушаныя гэта зрабіць у jtag або знайсці арыгінальны файл з такім жа колькасць hw і sw, каб пісаць у паслядоўны,зрабіў некалькі разоў...
я не разумею, у чым ваша праблема...
як кажа карла "." abarth для fgare чытання віртуальнага певень павінен мець файл у сваей памяці, у адваротным выпадку nisba, або адкрыць "вельмі акуратна" і чытаць у jtag, апошні савет, вы атрымаеце пацалунак клон з апошніх абнаўленняў, якія можна знайсці ў сеткі і чытайце і пішыце без праблем на самай справе прыкладна 5-6 хвілін.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
Дзякуй усім.