Праблемы saab 9.3 1.9 ttid. HW 0281015212 SW 1037393448
Прывітанне, хлопцы, у мяне праблема з saab 9.3 ttl 180cv, HW 0281015212, SW 1037393448. Апісваю коратка прыгода гэтага аўто:
Кліент прыходзіць у майстэрню з просьбай выключыць dpf.
Dpf на гэтай машыне я выключыў ўжо даўно выкарыстоўваюць для чытання і запісы певень клон праз obd.
Кліент зрабіў змяніць карту некалькі разоў да іншых, каб знайсці сябе ў saab для рамонту якога saab зрабіў абнаўленне, уключыўшы зноў dpf.
Відавочна, што маючы кат пусты просты белы дым.
На гэты раз я выкарыстаў кв, так як кесс крычы, я казаў, што для чытання за ўсё трэба адкрыць блок. (Я выкарыстаў інструмент, каб пазбегнуць глупства...)
Адкрываю (ужо была адкрыта кім-то іншым, яны таксама разбурылі маршруты...), чытаю, раблю рэзервовую копію, а копію з асобных файлаў, працэс файл карты з чаргу, дае супастаўленне светлая, я пішу ў файл (толькі карты), усталяваны на і машына не заводзіцца! Нават самакат атакуе!!
Я думаў, што вы няправільна што-то, але нічога, з маім дыягназам не ў працягу.
Я вазьму машыну і ў saab, каб убачыць, калі з дапамогай іх сістэмы вы маглі б перабудаваць..але нічога!!
Я сапсаваў! Вядома, гэта адбываецца, калі казіно ў e2p..
Прывітанне. Вы backup зрабілі ў bdm. Я ўжо спрабаваў перапісаць усе, але не той жа. Я спрабаваў раней пісаць толькі карты, і нічога. Тады я паспрабаваў напісаць усе рэзервовыя копіі, але нічога не. Дзякуй
На першы погляд не падобна на тое, што нічога дзіўнага...у баку ад трасы, рэканструяваны. Ты прымусіла мяне прыйсці ў галаву, што, аднак, Alessio93...выпадку, калі вы ніколі смол рэканструкцыі ідуць замкнёныя паміж сабой??? Хто-то можа, калі ласка, праверце, калі ласка, калі файл, які адправіў мяне, аказваецца пашкоджаным? У вас, выпадкова, яшчэ 1, каб параўнаць?
Хлопцы, я заўважыў сёе-што вельмі дзіўнае...колькасць hw-ложак з рэзервовай копіі, аказваецца, адрозніваецца ад таго, выбіты на корпусе!
Я растлумачу: з рэзервовай копіі, мне вынік n° Hw 0281015963 і SW 1037505255.
У той час як на блок кіравання, надрукаваную ў n° 0281015212.
Так як потым, у гэтым аўто я чытаў, і напісана 2 гады таму з певень клон, я аднавіў файлы і правяраючы ў мяне hw 0281015212 (як каркас) і sw 1037393448.
Цяпер, гэты аўтамабіль 2 месяцы таму, зведаў абнаўленне ў saab на замак запальвання, а затым яны стварылі усё, я ў казіно зноў ўключыць dpf. Я магу зразумець, нумар sw-іншаму, давялося на абнаўленне, але нумар hw-іншаму няма. Ці я памыляюся?
Затым, паўтараю, я прачытаў і перапісаў апошнія абноўленыя файлы ў saab.