Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 26

Абмеркаванне: Ціск турбо і IQ

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Паведамленні
    5

Ціск турбо і IQ

Прывітанне ўсім, у мяне пытанне, што многім гэта падасца са зніжкай, але для мяне-няма....
    Я чытаў, што калі павелічэнне значэння IQ такім чынам у мяне будзе павышэнне ціску turbo звязана найбольшая колькасць выхлапных газаў, гэта праўда, і што?
    Здаецца праўдападобным, што, як і ў выпадку, калі была праўдзівай я павінен разгледзець і вылічыць прырашчэнне ціску турба функцыя для гэтага?
    .

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Паведамленні
    81
    прывітанне,прабач, што значэння iq?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    павелічэнне дызельнае паліва ўпырскваецца непазбежна прыводзіць да павелічэння pressioine з-за павелічэння выхлапных газаў.затым аўтаматычна ідзе пералік у tuttto.........
    sportraxxx iq-гэта колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца ў кожны цыкл.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Ці залежыць кіраванне turbo адбываецца ў замкненым або адкрытым.
    У першым выпадку ecu спрабуе захаваць значэнне ціску, усталяванае на карту.
    У другім выпадку высвятляецца значэнне ў карту VGT незалежнай ад ціску, але залежыць ад IQ і ад абаротаў.
    Як правіла, карту VGT адкалібраваць да пэўнага IQ.
    Пераход ад завесы адкрыта на закрыта і кіруецца некаторыя крывыя з гістарэзісам, што яны абмяжоўваюць пераход ад аднаго кіравання да іншага

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Паведамленні
    21
    Так, прывітанне, я заўважыў, нават я гэта з'ява дыягназ, у прыватнасці, здаецца, што да пэўнага ****llo ціску ecu ніжэй зададзеных значэнняў у карту vgt, у прыватнасці, з рухавіком, які не патрабуе шмат пара.. Прыклад, да 1800 абаротаў з арыгінальнай карце ў нейтральнае становішча адкрыцця vgt варта, як усталяваць карту на самай справе перавышае 100 мбар прыкладна значэнне ціску turbo усталяваны на аднайменнай карце, што ў фесе я бачу, як "ціск аб'ектыў"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Паведамленні
    81
    дзякую цябе, Фрэнк...
    існуе гласарый, дзе можна прачытаць усе гэтыя абрэвіятуры ...некаторыя з іх вядомыя, іншыя няма..
    як, напрыклад, у закрытым і адкрытым......
    дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Паведамленні
    5
    Дзякуй усім, хлопцы, нарэшце, я зрабіў крыху яснасці
    У выпадку vag edc15, што я вучуся, для пачатку, мы гаворым пра open або closed loop? як я магу зразумець гэта regolarmi і не рабіць шкоды?
    Яшчэ grazieeee!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Citazione Першапачаткова Напісаў MrcBtr93 Visualizza Messaggio
    Дзякуй усім, хлопцы, нарэшце, я зрабіў крыху яснасці
    У выпадку vag edc15, што я вучуся, для пачатку, мы гаворым пра open або closed loop? як я магу зразумець гэта regolarmi і не рабіць шкоды?
    Яшчэ grazieeee!
    Пераход ад адкрытага цыклу на замкнены цыкл кіруецца ад эбу, і гэта, думаю, заўседы прысутнічае.
    Open loop трэба кіраваць-то эфект overboost, карту, якая спасылаецца на гэта кіраванне, гэта карта, што на выхадзе працэнт клапана і уваходам IQ і Спіны. Што pressiione мае тыя ж ўваходы, але, відавочна, выходныя ад ціску аб'ектыў трымаць

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў MrcBtr93 Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім, у мяне пытанне, што многім гэта падасца са зніжкай, але для мяне-няма....
    Я чытаў, што калі павелічэнне значэння IQ такім чынам у мяне будзе павышэнне ціску turbo звязана найбольшая колькасць выхлапных газаў, гэта праўда, і што?
    Здаецца праўдападобным, што, як і ў выпадку, калі была праўдзівай я павінен разгледзець і вылічыць прырашчэнне ціску турба функцыя для гэтага?
    .
    гэтая рэч яшчэ больш відавочным з аўтамабіляў, аснашчаных турбінай і фіксаванай геаметрыі...
    калі замест мантана з vgt ecu ўсе ж можа не быць "piccare". занадта шмат ціску турбо..
    затым у залежнасці ад выпадку да выпадку
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Паведамленні
    5
    Не ведаю, як сказаць вам дзякуй, вы былі сапраўды фантастычныя, Манро і Sportraxxx!
    *Franco75: вы маеце на ўвазе, можа быць, N75 duty cicle? дзякуй вам вялікае, да вас таксама..

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •