-
НАВІЧОК
Усім вялікі прывітанне
Прывітанне ўсім, мяне клічуць аляксандр, я пачатковец у галіны, шукаю інфармацыю аб маей alfa 159 jtdm (сістэмы рэцыркуляцыі ОГ, DPF off) я некалькі разоў на гэтым форуме, знайшоў вельмі цікавы, багаты інфармацыяй і дасведчаных людзей.
Перадаю прывітанне ўсім, жадаю вам добрага дня.
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
Прывітанне zxrrr, сардэчна запрашаем. Давай больш інфа аб вас, пачынаючы з імя.
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
Выбачайце, я не прачытаў, добра, Сардэчна запрашаем, Раберта, чым ты займаешся? ты з галіны аўто-рамонту, або толькі аматар?
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
сардэчна запрашаем на форум раберта
-
НАВІЧОК
Прывітанне, Эт я проста аматар, у мяне два браты, якіх у іх яшчэ аўтасэрвіс/электрыкі, і калі ў дзяцінстве я заўсёды хадзіў у іх ліку ключы, тлушчу, і аўтамабілі...я вельмі цікаўны, мне вельмі падабаецца эксперыментаваць, працаваць фізічна ў мак/электроніка, дробныя працы выконваю сам, маё сапраўднае рамяство і тэхніка HW/SW і ЛАКАЛЬНАЙ сеткі....
У як я ўжо казаў, альфа 159 1.9 jtdm 150, як і ва ўсіх паўстануць праблемы з EGR і г. д.....у мінулым я усталяваў дадатковы блок кіравання рухавіком, дае добрыя задавальненне, але ў апошні час, здаецца, дайце прыкметы несумяшчальнасці (я ўжо ведаю, што моцна не рэкамендуецца) і, адпаведна, нараджэнне моцнае цікаўнасць на перапрызначэння. Чытаю тут і мне здаецца, можна зрабіць што-то ў ****llo diy, можа быць, у адзін цудоўны дзень дапамагу маім братам у гэтай вобласці...хто ведае...а пакуль гэта прыгожая мара.
-
НАВІЧОК
Прывітанне, Лайк, дзякуй
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
прывітанне раберта
welcome to форум
-
НАВІЧОК
Прывітанне sv2hqx! Many thanks 😊
-
прывітанне і добрага pemanenza