Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 19

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    75

Lightbulb Чытанне obd экскурсійнае

Добры вечар усім...як вы думаеце можна зрабіць з чытання obd да школы? Так, што не зняць ecu, і толькі зыходзячы з знешніх раздымаў ...я стараўся прытрымлівацца схеме, якая есць у тэчцы pinout на galleto думаючы, што гэта тое, але паказвае l харчаванне і толькі адзін провад для k-line, але не павінна быць два? Я кажу пра magneti marelli mjd 6f3 ...я заяўляю, што сам блок кіравання я спрабаваў пад машыну, і я чытаў і пісаў у бд, таму мой інструмент працуе...у мяне есць гэтая патрэба, таму што часта даводзіцца працаваць не толькі з ecu, што мне прыносяць кліенты, і я не маю магчымасці працаваць на аўтамабілі...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў luchetto19 Visualizza Messaggio
    Добры вечар усім...як вы думаеце можна зрабіць з чытання obd да школы? Так, што не зняць ecu, і толькі зыходзячы з знешніх раздымаў ...я стараўся прытрымлівацца схеме, якая есць у тэчцы pinout на galleto думаючы, што гэта тое, але паказвае l харчаванне і толькі адзін провад для k-line, але не павінна быць два? Я кажу пра magneti marelli mjd 6f3 ...я заяўляю, што сам блок кіравання я спрабаваў пад машыну, і я чытаў і пісаў у бд, таму мой інструмент працуе...у мяне есць гэтая патрэба, таму што часта даводзіцца працаваць не толькі з ecu, што мне прыносяць кліенты, і я не маю магчымасці працаваць на аўтамабілі...
    magneti marelli mjd 6f3 я праца ў школе з BDM не маюць Загрузкі..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    75
    Калі я захачу зрабіць праз паслядоўны інтэрфейс да школы можна па-вашаму ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Болга
    Витербо
    Паведамленні
    84
    Я лічу, што няма ніякіх праблем, проста знайсці lecu паміж дакументамі шчыра пасля зняцця іду bdm на гэтыя гэта бяспечней !!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    лінія K мае толькі адзін провад, лінія CAN мае дзве , высокага і нізкага.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    75
    Хлопцы, прабачце, калі я іду па-за тэмы, але я пазбягаю адкрыць іншую тэму... я спрабую чытаць па bdm адзін mjd 6f3 500, але дае мне памылку, мікра-not supported, ад чаго можа залежаць? гэта першы раз, калі я спрабую прачытаць па bdm, я вынікаў усім інструкцыям, якія есць у тэчцы, але нічога, я спрабаваў выкарыстоўваць l адаптар

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    перш за ўсе, з тым, што чытаць, вы выдалілі супраціў? у вас на харчаванне эбу? ты заплаціў або выкарыстоўваць schedino спружыны?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    75
    Я, чытаючы з пеўнік я зняў рэзістар і на харчаванне эбу, як напісана ў дакументах пеўнік, і я зварыла ей пін-код на дзверы, bdm цяпер не выкарыстоўваю дзіма

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    калі вы выканалі гэтыя крокі, я ведаю, што дзве рэчы, і яны не робяць добры кантакт зварных швоў, або ваш певень не добра ў bdm, паспрабуйце зрабіць чытанне іншы аўтамабіль.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    75
    Аднак вялікае месца ў бд я зрабіў

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы