Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 23

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di project
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198

чытання bdm або праз паслядоўны порт

Усем добрай раніцы!!!!
    Тады ў мяне пытанне, задаўшы сабе. Я раз ужо пагрузіцца ў свет карт, і перш за ўсе я хацеў атрымаць файл з эбу майго аўтамабіля, які быў адлюстраваны яшчэ вельмі даўно, і дазволіць вам праглядаць, як толькі атрымаю правы, улічваючы, што па мне было не вельмі добра.
    мая машына-гэта Fiat Bravo першай серыі 1,9 jtd 105 коней, і я думаю, што мой як зрабіць да школы, так як не мае раз'ем odb.
    пытанне ў тым, гэта, як я магу ведаць, калі эбу мне давядзецца прачытаць яе ў bdm, або калі вы можаце зрабіць гэта ў паслядоўны?
    Наколькі я разумею, заўседы лепш працаваць у школе, нават калі можна зрабіць паслядоўны дакладна?

я заяўляю, што я кажу, невуцкія ў пытаннях, я, раз ужо вопыт зрабіць і не шукаю гатовыя кашы або што-то таксама, таму што я хачу забяспечыць, каб наведваць курсы, я прашу толькі, каб пачаць, каб атрымаць які-небудзь савет, каб пачаць рабіць трохі вопыту!
    дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    190
    у вас есць трохі блытаніны..... ваш-гэта edc15, такім чынам, не забяспечвае чытання bdm(плануецца edc16).
    затым, каб яна да школе, лепш выкарыстоўваць праграміст eprom тыпу wellon,але што можа быць больш,
    у edc15 не маюць прамовы блакавання запісу ў бд вымаемых толькі з windows, як некаторыя edc16,
    таму, калі ў вас праблемы ў пісьмовай форме,з файла чытаў раней і wellon на аднаўленне.
    ваш перазапісвальны праз online-k ад раз'ем дыягностыкі 3-х палосная старых fiat.безумоўна, ваш інструмент будзе мець інфармацыю, каб працаваць на ваш аўтамабіль.

Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    ах, вось выдатна!
    больш, што ў зман я пачынаю вучыцца.
    вы мой-гэта edc15, такім чынам, прамовы, працаваць у школе становіцца неабходным толькі тады, калі вы не можаце зрабіць гэта праз паслядоўны дакладна?
    у любым выпадку, я ўсе яшчэ чакаю galletto v54 я замовіў тое, каб пачаць, і рука руку буду купляць тое, што мне трэба, аднак я не прыйшоў, такім чынам, я яшчэ не спрабаваў нічога зрабіць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    але пеўнік мае лініі да раз'ем дыягностыкі?!?!

Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    вось гэтага я не ведаю, таму што ў любым выпадку мне трэба больш для машын з раздымам obd і таму я ўзяў толькі пеўнік цяпер,для іншых, то я attrezzerò план, ва ўсякім выпадку, то ўбачу не толькі я атрымліваю.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    калі гэта ваша першая серыя не мае раз'ем eobd, але мае гняздо дыягностыкі на 3 правады, называецца менавіта "тыпу fiat", з якіх можна выдатна чытаць і пісаць на тваей машыне, проста зрабіць перахаднік і вы на месцы, з v54 ты спакойна.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    дзякуй ugoboss, мае раз'ем тыпу fiat адаптары, я іх ужо.
    мяне цікавіць ведаць, чытання/запісу на экскурсійнае аперацыя патрабуецца толькі, калі вы не можаце праз разетку дыягназу або выбару метаду працы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    187
    праца бяспечней заўседы мець рэзервовую копію ecu асабліва x менш распаўсюджаныя, то калі ў вас есць інструмент, які працуе добра, вы можаце ісці толькі праз паслядоўны порт.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    у edc15 вы робіце ў boot mode ці я памыляюся? у інструкцыі есць v54 пін-код з
    не павінны служыць программник eprom

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    8
    u can read it by OBD

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы