Вынікі з 1 па 3 з 3

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    43

даведка Ціску turbo stok audi a3 2.0 tdi 140 BMM

прывітанне ўсім, хлопцы, я выкажу мае нібыта праблемы...
    У мяне audi a3 2.0 tdi 140cv рухавік bmm з арыгінальнай карце, але з dpf выдалены ... рабіць дыягназ глыбокага заўважаю дзівацтвы ў ціску turbo..то калі, напрыклад, я стаўлю сябе на дарозе на чацвертай перадачы і выпад газ ад 1500 да 4000 абаротаў ціск турбо каля 2200 абаротаў дасягае 2370 мбар і да сюды ўсе ок, але потым ад 3000 да 3200 абаротаў прыкладна канферэнц-ад 2370 да канца ў 2470mbar, каб затым зноў выйсці на 2370 да 4000 абаротаў...пры параўнанні са значэннем мэты, павінна заўседы заставацца пастаянным, 2370, як карту ..цяпер я прашу ўсіх вас і нармальна, што да 3000 абаротаў у хвіліну, калі гэты пік так высока над мэтай?? хто-тое, што мае той жа рухавік, я магу сказаць, калі нават ваш паводзіць сябе так? я хацеў бы ўдакладніць, што турбіна новая, і таму ў мяне няма праблемы блакавання зменнай геаметрыі...усім загадзя дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Et
    58
    Паведамленні
    221
    ад 2370 да 2470 мы гаворым пра непрыкметных 0,1 бар ціску. Лічыцца, што вы выдалілі dpf, мы можам быць цалкам гэты варыянт можа залежаць болей, чым ад геаметрыі, ад значэнняў, лічаных з лічыльніка відаць, што разгрузка ачысціць значна больш свабоды.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Socmel
    Паведамленні
    0
    а адказ вельмі правільны

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы