Вынікі з 1 па 7 з 7

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    121

парады для пачатку супаставіць

як вы заўважылі з назвы я пачатковец, і я ледзь набліжаецца да міру цюнінг я хацеў бы некалькі саветаў і трохі матэрыялу для вывучэння, каб пачаць, па меншай меры, зразумець, і, каб зняць некаторыя сумневы
    хто-небудзь з вас значна больш вопыту, можа мне дапамагчы ?
    дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    42
    ну, што можа паўплываць на мяне....я ўжо спампаваў pdf ecm ў гэтым стаўленні.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    я запампаваў, я таксама даўно pdf ecm,і запэўніваю вас, што есць так шмат, а тым больш вучыцца то трэба, толькі "гуляць"мы кажам, што можа быць пачатак............

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    121
    вы можаце адправіць мне спасылку frank

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    6
    Дадам пытанне, як клон, каб пачаць лепш пеўнік або kess/ktag?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    17
    для пачатку добра нават kess ,нават калі вы савет, каб зрабіць які-то курс проста, каб зразумець некаторыя асновы таго, як працуе..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Нарэшце, пасля гэтак доўгага часу з-за працы ,магу даць у вока на форуме. Магу толькі сказаць, што з вялікім жаданнем і які-то бяссоннай ночы, на форуме вы знойдзеце шмат інфармацыі пра тое, дзе працаваць. Я раю вам пачаць займацца, напрыклад, тып ecu, на якім вучыцца.(ваш аўтамабіль, напрыклад) . І спрабаваць і яшчэ раз спрабаваць розныя мод паступова, пачынаючы з карты, пазначаных драйвераў, вывучаючы іх ад значэнняў восяў да тых з драйвераў з рознымі абмежавальнікамі "скрытыя ". На жаль, кожны ecu адрозніваецца ад іншай, і ў пачатку кожнай машыны "новы " яна становіцца сцяной, з улікам.....

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •