Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Metropolis
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187

Marelli Iaw 8F.5Т Дапамогу Адрасоў

Прывітанне, хлопцы, паколькі драйверы ECM я не давяраю ні на што і некаторыя карты я, здаецца, як дзіўныя, я прашу вас аб дапамозе ў гэта прадпрыемства, каб высветліць, p? карты-гэта Экю, нават калі вельмі датаваным.
    Аднак, загрузіўшы файл у Ecm есць карты ў адмоўны, нават і не разумею, што я, нават калі ECM мне дзверы, як карты ўпырску...прыкладаю карту рухавіка чытаецца, хоць я сумняваюся, што там ? чытаць правільна, чаму? у willem вярнуў мне pi? Cecksum адрозніваюцца на пі? чытанне.Дзякуй усімЧытанне 4.rar

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    29
    Citazione Першапачаткова Напісаў "Метраполіс" Visualizza Messaggio
    Прывітанне, хлопцы, паколькі драйверы ECM я не давяраю ні на што і некаторыя карты я, здаецца, як дзіўныя, я прашу вас аб дапамозе ў гэта прадпрыемства, каб высветліць, p? карты-гэта Экю, нават калі вельмі датаваным.
    Аднак, загрузіўшы файл у Ecm есць карты ў адмоўны, нават і не разумею, што я, нават калі ECM мне дзверы, як карты ўпырску...прыкладаю карту рухавіка чытаецца, хоць я сумняваюся, што там ? чытаць правільна, чаму? у willem вярнуў мне pi? Cecksum адрозніваюцца на пі? чытанне.Дзякуй усімЧытанне 4.rar
    Прывітанне, На гэтых ecu трохі вопыту, я зрабіў, параўноўвае розныя bin, які вы чытаеце, вілем і калі, параўноўваючы іх з ecm вы d? крывыя розныя, што паміж імі ў вас узніклі праблемы з прайгравальнікам. Савет, які я магу табе даць ? каб купіць эмулятар eprom, я выкарыстоўваю ostrich 2.0, які выкарыстоўвае свабоднае праграмнае забеспячэнне, так што вы можаце пайсці і ўбачыць, дзе вашыя ecu ідзе чытанне розных адрасоў, у той час як вы-руху і іх можна змяняць у рэжыме рэальнага часу. Дзякуючы яму, мне ўдалося знайсці некалькі карт, карын, як кіраванне ўзбагачэнне, у залежнасці ад тэмпературы вады і інш

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187
    Uhmmm Добра аццо, ці можаце вы сказаць мне, дзе я магу ўзяць? я лічу, усе прадаўцы спраў, і я баюся, не давяраю...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    29
    Uhmmm Добра аццо, ці можаце вы сказаць мне, дзе я магу ўзяць? я лічу, усе прадаўцы спраў, і я баюся, не давяраю...
    да жаль ? даступна толькі ў амерыцы, я купіў l?, варта траціць, нават, чаму? таму ўсе старыя блокі з eprom, 27c***

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    29
    Аднак, для запісу ў той блок кіравання, кантрольная сума, яму не даюць нічога, макс, магчыма, settarti памылка ў дыягназе, але не павінны accenderti індыкатар фарсунак

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187
    Такім чынам, таксама Кропка Gt таму добра, добра...я павінен праверыць, ці мала? калі выдаткі мне яе ці не...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    29
    Такім чынам, таксама Кропка Gt таму добра, добра...я павінен праверыць, ці мала? калі выдаткі мне яе ці не...
    вы, павінна яна, я ніколі не выкарыстоўваў для гэтага аўтамабіля.
    Дарэчы, для gt, на сайце sw tunerpro, c'? "драйвер" для гэтага аўтамабіль, але не ? сказаў, што гэта правільна.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187
    et600 бачылі, што мы ці магу я спытаць, калі вы можаце даць мне масіў рэальныя ўпырску? праклен, у мяне есць невялікая праблема з поўнай нагрузкай і не як не магу выгадаваць, у гэты момант кіроўца ecm яны смокчуць, так як яны ўсе няправільна...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Болга
    скоп'е
    Паведамленні
    1
    good files

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    76
    Абмеркаванне цікава.
    таксама я выкарыстоўваю ostrich 2.0, але я не мог знайсці шмат.
    et600, што карты ты змог знайсці? як вам удалося знайсці яе?

дзякуй.добры форум.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •