Вынікі з 1 па 4 з 4

Абмеркаванне: Думку карта A3 1.9 105л.з

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2015
    Паведамленні
    3

Думку карта A3 1.9 105л.з

прывітанне ўсім, хлопцы,
    гэта ? мой першы пост, я хацеў бы, погляд на гэтую карту, што я зрабіў для a3 1.9 383-261.
    я заўважыў, што ен пусты каля 1500 абаротаў, колькі вы riaccellera пасля выпуску ў праводцы акселератара.
    A3 1.9.rar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Прывітанне, у тым і арыгінальны мод, які ты выклаў, есць змены, якія я асабіста не разумею, дакладней пасля карты педаль, да пары. Не ? што вы прынялі зменены файл, і вы скапіявалі на арыгінальны файл? Гэта, як гаворыцца, змены на пару ? не існуе, і есць іншыя дзве карты-пара, якая не была змененая. Для астатніх, у кожнага свой спосаб працы. Аўтамабіль, як ідзе ў дадатак да пустым?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Іншая рэч, аўтамабіль не мае праблем з гарачы старт?? чаму? бачыў карту з б вы.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2015
    Паведамленні
    3
    прывітанне,
    дзякуй, што адзначыў гэтую праблему, я не бачыў казіно, якое было пасля карту педаль. шчыра кажучы, не магу зразумець нават, як ен можа быць паспяховым, чаму? на самай справе я не працаваў на карце, але я толькі праз дата-см тытанавы файл крокам, які я рабіў для іншай a3. У любым выпадку дзякуй вам вялікі, што паказаў, у астатнім машына едзе вельмі добра, не паліць і не ўяўляе праблем, на гарачы старт. яшчэ раз дзякуй

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •