Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 11

Абмеркаванне: прэзентацыя

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di max75
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327

прэзентацыя

Прывітанне аусе мяне клічуць Макс я ****** прафесіянал у галіне рухавіка на працягу многіх гадоў , я хацеў бы пробования сябе ў свеце rimappature......пры правядзенні MPPS v12......? праграмы для апрацоўкі ecm2001......я спадзяюся на ваша супрацоўніцтва......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di lumaracing
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    фраттамаджоре (NA)
    Et
    41
    Паведамленні
    158
    сардэчна запрашаем паміж намі max75!!!!!!!!!!!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    прывітанне Макс сардэчна запрашаем, мы можам ведаць, нават ваш, et? і дзе вы знаходзіцеся? дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    вядома, сукенку ў правінцыі казерта......мне 37 гадоў і я так хачу навучыцца....спачатку я хацеў бы зразумець, як вы riconscere крывой ? адрасы....для рэдагавання, выключэнне сістэмы рэцыркуляцыі ог ? фап, у праграм для дыягностыкі..тое, што мне трэба ? толькі трохі ведаў.....? дапамогу ў першых кроках.....

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    дзякуй для завяршэння слайд-шоу, тым часам, пачынае сачыць за форум і вы ўбачыце, што хутка і ты пачнеш рабіць змены, улічваючы, што вы навічок, вы будзеце рэкамендуецца ад + карыстальнікі экспертаў , у гэтым форуме вы знойдзеце ўсе, што неабходна, у канчатковым выніку, у форуме, вы таксама знойдзеце крама, дзе можна знайсці першыя неабходныя інструменты і добрае медыцынскае, магчыма тэхнічнае.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    дзякуй....., наведаўшы форум, я заўважыў, што есць пасады, якія тлумачаць некаторыя функцыі.....але я не ад' магчымасць спампаваць.... як я магу зрабіць ...

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    ок, я зразумеў .......трэба дасягненні пэўнай колькасці паведамленняў...для доступу......

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    на самай справе! чытаючы правілы, вы заўважылі, што вы павінны атрымаць па крайняй меры 50 карысныя паведамленні....

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    прывітанне макс,і дабро запрашаем, калі вы хочаце сур'езна пачаць у гэтай галіне, я не думаю, вам будзе дастаткова' нейкай інфармацыі на форуме, я б сказаў, зрабіць пэўным курсе ад каго-тое, што вы вучыце, на сур'езныя працы, а не проста хочаце прадаць абсталяванне,тады гэты ж чалавек, калі ен прапануе вам дапамогу яшчэ лепш, і такім чынам, вы можаце пачаць сур'езна,нарэшце, неабходна attrezzarti паступова з hw больш сур'езныя.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    прывітанне max75 сардэчна запрашаем, нават з майго боку...?,спадзеючыся, што не "пэцкаць" tread прэзентацыі макс,хацеў спытаць, msport, калі б ен мог парэкамендаваць добры курс перапрызначэньне на пасаду FG або ў ваколіцах... ne aprofitto бачыў, што ен кажа

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •