Вынікі з 1 па 9 з 9

Абмеркаванне: EDC16c8 карты EGR

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99

EDC16c8 карты EGR

Усім прывітанне. І некалькі дзен, якія я спрабую інтэрпрэтаваць сэнс карт па адрасах, 0E23B4, 0E25F8, і 0E2838 эбу EDC16c8 ў 147 jtd 16v. Я думаю, будзь то карты, якія рэгулююць рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў (EGR)? я не магу зразумець значэння, што яны сабой уяўляюць. На восі ў мяне значэння ў дыяпазоне ад 750 да 4270 і я думаю, то абароты матора, на іншай восі-значэння ў дыяпазоне ад 500 да 4250 таксама яны, здаецца, абаротаў рухавіка, але я не думаю, можа быць, што на абедзвюх восях есць абароты, а затым значэння, якія змяшчаюцца ў табліцы, якія вар'іруюцца ад 2900 да 12450, і я не ведаю, калі яны падзеленыя на 10 або на 100, ці што яшчэ. Тое 12450 прымушае мяне думаць, што яны падзеленыя на 10 і 1245, здаецца, (я кідаю іх) мг паветра за цыкл, для? нягледзячы на мае намаганні, я не магу аддаляцца павук з адтуліну.
    C'? некаторыя душы, pia, якая дапамагае мне, калі ласка, зразумець што-то?
    Другі пытанне, першыя дзве карты ідэнтычныя, а трэцяя адрозніваецца ад 2 папярэдніх, будучы нават пі? невялікі 14x16 адрозненне? 16x16, калі спрацоўваюць першыя два, а трэці?
    Дзякуй усім

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    калі няма месцаў, прыклад файла, вы не можаце ісці ні ў прамовы.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Выбачайце за памылкі. Я патлумачыў, як размясціць файлы або, калі c'? раздзел, які тлумачыць, як гэта зрабіць, калі ласка?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    добры дзень, не ? цяжка, калі вы адказваеце на паведамленне, побач з "адправіць хуткі адказ c'? рэжым? пашыраны прайдзіце іх і на якая адкрылася старонцы націсніце на кнопку кіраванне ўкладаннямі і выберыце тое, што вам трэба будзе загружаць, лепш, калі яна згорнутая.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    ALFA 147 1.9 JTD16v 140HP 0281011425 7372039.rarДзякуй. Цяпер я імкнуся.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    калі вы хочаце зачыніць egr не павінны дзейнічаць на тых карты, але вы павінны прыняць пад увагу, крывых 0e3d96 канцы 0e3f2a.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2015
    Паведамленні
    80
    Haimeee я адчуваю сябе пацуком у пастцы, я не магу загрузіць файл. Але нам толькі многія карыстальнікі bravi, якія, безумоўна, вам здолеюць дапамагчы. Ўдачы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Дзякуй за адказы.
    Ugoboss ты мне переоцениваю, у рэальнасці? я яшчэ ў стадыі навучання і шукаў прама districarmi на ўтрыманне асобных карт, то, як я казаў у самым пачатку мне вельмі хацелася зразумець, што ўяўляюць сабой значэння ў тых карты (восі значэнняў) і чаму? я не мог ні ў якім разе іх вытлумачыць. Можа быць, я, вынікаючы няслушным шляху, але я думаю, што, перш чым рабіць якія-небудзь змены, я хацеў зразумець сэнс кожнай табліцы, для чаго патрэбен і як дзейнічае. Дзякуй за інфармацыю, чаму? усе ніжэй мяне sar? безумоўна, карысна.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di biela
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Spain
    Et
    51
    Паведамленні
    90
    X axis is IQ у мм3. rpm is OK and you are right about z axis.
    Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •