Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 16

Абмеркаванне: Эбу Bosch Motronic

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    11

Эбу Bosch Motronic

Добрай раніцы,я адкрываю новае абмеркаванне, упэўнены, ваша дапамога;аўтамабіль ў пытанне ? Alfa romeo 155 1994 года,якія на працягу некаторага часу ад дэфектаў,тыпу strattonamenti,дым сіні або чорны выхлапных газаў,цяжкасці? трымаць мінімум і cos? далей.Паколькі праводзіцца дыягностыка эбу ў памяці, не мае памылак, можа быць такім жа эбу, каб быць "сышла з розуму"?Патрабуе замены eprom або яго перапраграмавання,калі перазапісвальны?
    Апошні раз выпрабаванні ? было зняць акумулятар, каб зрабіць які-то скід, і аўтамабіль на некалькі дзен, не ад праблем,а ? сапраўды, занадта рана для аптымізму,дзякуй.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    пошта фота маторнага адсека.. я сумую, я памятаю, як яны зроблены, 155..
    матылек ўсмоктвання і чыстай?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    калі ? 94 павінна быць 8 клапанаў, тыя мелі дэфекты шпулек і адпаведных сілавых модуляў, што тычыцца капіявання, каб дым сіні або чорны можа быць або алей або бензін у багацці, павінны прыкласці добры дыягназ, а затым праверыць усе дадзеныя.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    паспрабуйце адрэгуляваць датчык выдатку паветра, круцячы кола некалькі кадраў направа або налева, здымаючы накрыўку чорны

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    11
    Я пацвярджаю, аўтамабілі ? 8 клапанаў,датчык выдатку паветра ў савок.Для дыму я думаў, я таксама ў дзярмо ў калектары,пароў алею, у асноўным.Я павінен дадаць, што кабелі, свечкі былі замененыя,да жаль, для? не з выкарыстаннем запасных частак, якасць?,відаць, што, перадаючы вышэй, кабелі, алюмініевыя крышкі, з якой аўтамабіль ? і выхад ? працягваецца ўжо 20 гадоў,
    кабелі выпускаюць, робячы трашчаць аўтамабіль і робіць яго undriveable.Вечка не будзе больш? паставіла на месца,што не прынясе праблем, так жа?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    74
    Вы зрабілі тэст кампрэсіі цыліндраў? Той сіні дым мне не падабаецца, калі б гэта было праблемай харчавання, я не думаю, што дым быў бы сіні

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di clabsport
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    225
    Добры дзень дыягностыкі вы выкарыстоўвалі?
    Калі пасля гэтага зноў падключыце акумулятар аўтамабіля не ад іп? не праблема.
    Мы можам ПАЧАЦЬ З РАШЭННЯ.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў clabsport Visualizza Messaggio
    Добры дзень дыягностыкі вы выкарыстоўвалі?
    Калі пасля гэтага зноў падключыце акумулятар аўтамабіля не ад іп? не праблема.
    Мы можам ПАЧАЦЬ З РАШЭННЯ.
    я ўсе вушы
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    11
    Добры вечар і з святам вялікадня!Невялікае абнаўленне,155 не больш!!Ну што вы,я два дні, што не хочуць ведаць,акумулятара ? зараджаны,стартар круціцца,але рухавік не запускаецца.Пра тып дыягностыкі выкарыстоўваецца,не я не магу сказаць,так як не ? было зроблена ў маей прысутнасці;вы терр? у курсе....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    74
    Я ўпэўнены, што ? праблема ўшчыльнення груп. Паспрабуйце зняць свечку, пакладзі на масу і паглядзець, калі таму іскра. Але, па меншай меры, нейкі знак, калі вы спрабуеце пакласці ў матацыкле?

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •