-
Карту для Polo 1.9 sdi БОШ EDC15V
Прывітанне ўсім!!!! я толькі што прачытаў Бош edc15V volkswagen polo 1.9 дызель 2000 года;
будучы атмасферны дызель мяне, я думаю, што не avr? вялікія поля...
паспрабуе? павялічыць з ecm2001... некалькі саветаў па гэтым пытанні??
-
Вы можаце зачыніць рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў, павялічаны на 8% дызельнага паліва і riscalarti карту педалі акселератара для павышэння гатоўнасці, нічога больш. Што-то, упэўнены, атрымаеце, але рабіце гэта рахункі, калі дым выхлапных газаў, будучы емістасць? дыхальная аспирата фіксаванай і зададзенай механічна, як ? nato.
-
тое, што я зрабіў ? павялічыць ін'екцыі parzializzato і абмежавальнік крутоўнага моманту, каб выключыць egr не ведаю, як гэта зрабіць... робіцца механічна або ecm2001?
дзякуй за карыснасць?
-
калі ў вас ecm2001 перайдзіце на стадыі ўпырску, і порт для ўсіх таблічных максімальнае дзесятковы значэнне, законы. Калі ен іп? карты сумежных не дазволіць капіраванне, але зрабіце ўручную.
-
як максімум мне 1000; месца дзве фатаграфіі да і пасля рэдагавання карты prima.jpg dopo.jpg
? як павінна быць?
-
можа быць, цяжка гэта растлумачыць ? гэта больш зразумелым 3.jpg
не максімум магчымага, але 130 значэнне вышэй, што я знаходжу ў табліцы...
я схапіў рэчы?
-
-
выдатна, дзякуй danny677
апошнія рэчы... калі я даў пацверджанне на новыя значэння ў карту, я націснуў не змяняць карты, звязаных з імі,я зрабіў добра? акрамя таго, x гаворка riscalarti карту педалі акселератара, што вы мелі на ўвазе?
дзякуй за адказы
-
Толькі на стадыі ўпырску, калі есць карта аднадумцаў, вы добра зрабілі, што не іх скапіяваць ( зроблена адзін у адзін)
Усе іншыя карты, якія вы зрабілі ok "копія крокам на карты аднадумцаў"
-
ідэальным, то я зрабіў добра! цяпер давайце паглядзім, як ідзе
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума