-
тлумачэнне драйвер bosch me 7.3.1 на ecm titanium
Прывітанне, хлопцы, я б curiosit?. Везлі ecm titanium 1.62 файл ori маей машыне, alfa 147 2.0 t.s з bosch me 7.3.1, я заўважыў, што кіроўца мне, што я толькі 4 карты. Замест загрузкі файла крычы есць 156 з bosch me 1.5.5 карт на шмат больш. Па-вашаму, адзіныя карты змяніць, ці есць і іншыя з драйвера? Калі вы прывядзіце ў рух дзяржальню магутнасці, колькі за межамі?Прабачце curiosit? у чаканні звярнуцца ў онлайн-сэрвіс для рэдагавання файла..... дзякуй
-
драйверы titanium у большасці выпадкаў можна абыйсціся і без краю
часта няправільныя, недакладныя і асабліва няпоўных, ніколі не давярайце калі вы не sicurissimo
у мяне 7 маюць у цэлым р? карты чапаць, я вучуся med 9.1, што, як логіка ? ідэнтычная на 95%, калі вы хочаце, выконвайце маім абмеркаванне
c'? таксама сказаць, што ваш, будучы ўсмоктваецца не мае патрэбу? у працы на розных картах, звязаных з turbo
я б сказаў, што, каб зрабіць поўную працу і, магчыма, гуляць у "p"? будзе дваццаць тых інтарэсаў, але вазьмі яго з абцугамі
-
Дзякуй exelion, можа быць, damos для winols есць pi? дакладныя? упэўнены, што 4 карты драйвера на дваццаць c'? вялікая розніца. Але тое, што servoni sti driver titanium....
-
Прабачце , магу я спытаць, як вы прагрэсуе ў вывучэнні карты?
-
i damos, з'яўляюцца поўнымі, cio? дадуць вам апісанне кожнай карты і біт
праблемы? ? што трэба ведаць, што шукаць, і калі мы гаворым пра bosch амаль заўседы на нямецкай мове
ідэя драйвераў было б даць толькі карты цікавасць gi? гатовыя? як правіла, не ? cos?...
для вывучэння я выкарыстоўваю менавіта damos для пошуку карт, і адпаведныя каэфіцыенты пераліку
каб ведаць, якія карты мне патрэбныя, я шмат чытаў у інтэрнэце лагічныя аперацыі
акрамя таго, есць дакументы, тысячы старонак, якія вы апісваюць per filo e per segno ўсіх лагічных ecu, але па-ранейшаму па-нямецку
-
Вы ведаеце, дзе я магу буд-адрасы з асноўных картах?
-
спачатку прыгатуйце damos, што потым пагаворым аб гэтым
-
-
шчыра map 3d я ніколі не выкарыстоўваў
паспрабуйце адкрыць яго і паглядзець, калі вы, ад назвы карты, як скарачэнне, чаму? я спадзяюся на тых, хто для пошуку
напрыклад, у damos для winols карты педаль называюць KFPED
-
Ок, будзеце бачыць? шукаць damos на winlos, хоць, на жаль, я ў нямецкім і не магу памяняць мову... а дзякуй за наяўнасці... я бачу, калі я магу змяніць мову..
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума