Вынікі з 1 па 5 з 5

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di scinti
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Паведамленні
    276

Scodifica siemens sirius 32 n b s110115000 8200162378

Прашу дапамогі ў экспертаў, ці так ? можаце праверыць, калі чытанне ori гэтага ecu зроблена з праграміста GQ і scode зроблена з дапамогай праграмнага забеспячэння, загружанага з вядомага прадаўца, дзе я купіў эмулятар ? поўны, чаму? пасля заканчэння працы аўтамабіля.
    Дакладна, што гэта ідэнтыфікатар, які для чытання, праверкі і ліст з пацвярджэннем ? паспяхова і, што аўтамабіль clio 1,2 год 2003-лінія can-гэта чаму? выкарыстанне эмулятара дзякуй

Памылка ў дыягназе перад працай, кольца-дэкодэр і машыны не заўседы заводзіўся
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Прывітанне, кіравання памылкі на гэтай машыне не заўседы ? ясна, памылка, што апынецеся ? паказальна, таксама, калі яна мае праблемы з ключом, не паказвае, што ? на ключ заўседы ж памылку, у 2 выпадках у мяне было, праблема цела, якія не падсілкоўвалі правільна кольца-дэкодэр, у іншы раз мне прыйшлося замяніць катушку дыстанцыйнага кіравання, у выпадку пашкоджання body вы атрымліваеце яшчэ адно і экскурсійнае робіць cloni..........................

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di scinti
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Паведамленні
    276
    У цяперашні час вырашана з дапамогай замены кольцы дэкодэр, я спрабаваў scodifica з эмулятара і няма ? паспяхова, хоць паводле інфармацыі, знойдзенай у сеткі вы зможа я есць не змог, па меншай меры, на гэтай, кіраванай лініі can прывітанне і добрую працу

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    аргенціна
    Паведамленні
    19
    у гэтай ecu sirius 32 трэба зрабіць над арыгіналам, а застаецца з памылкамі ў паветры, у датчыку O2, etc, калі вы хочаце, дашліце мне файл на мой **** і вы, я раблю гэта, таму што да гэтага часу не магу спампаваць ні адзін файл

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    аргенціна
    Паведамленні
    19
    scinti ад.ta.у адтуліну?

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы