Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 24

Абмеркаванне: Med17.3.1 бд або tricore

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    41

Med17.3.1 бд або tricore

Прывітанне ўсім людзям!
    Як ужо сказана ў прэзентацыі новай галіны riprogram
    Я веру, што есць матэрыял, і невялікая база (( базавы курс alientech)) для таго, каб пачаць рабіць некаторыя простыя riprogram,
    Вось я хацеў бы пачаць з giulietta qv маей жонкі (( ужо перанесены год таму ад іншага чалавека)), які датычыцца MED17.3.1 , але вось першыя праблемы: калі я хачу прачытаць, кажа мне, ІНТЭРФЕЙС MED 17 nn на ўвазе, як я магу вырашыць?
    Я kess v2 клон і клон ktag

Дзякуй, хлопцы ��

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104
    АЛЕ, як ты спрабаваў прачытаць яе ў бд,вы ўпэўненыя, што ваш kess функцыі,затым праверыў гэты савет ? усе тое, што вы чытаеце ў tricore, каб ратаваць усе і затым вы можаце таксама прайсці праз паслядоўны порт,для? я памятаю, што чытанне гэтай эбу робіць у virtual mode (практычна варта мець kess арыгінальны чытання спампаваць файл з сваей базы дадзеных...) у гэтым выпадку, вы можаце проста напісаць яе ў бд, і тады вам трэба чытаць у tricore.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    41
    Тады ці прыкладаецца раз'ем obd2 і protocollo229 або пачаў ідэнтыфікацыі kline і пакуль усе прымацаваныя, то або бачыў, што ў kline і пратакол 229, а мне ад варыянту чытання,
    Затым вырашыў зрабіць тую ж працэдуру, але з пратаколам 226 (( tricore)) заўседы з obd2, але пасля ідэнтыфікацыі, калі я чытаю, кажа мне, інтэрфейс med17 nn disponibbile, што можа быць?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    41
    Ок, ок, я думаю, я зразумеў, я павінен прачытаць яе ў kess, але ў мод tricore з блокам прыему і з кабелямі tricore праўда?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2014
    Паведамленні
    94
    Вы, баюся, маеце рацыю.
    Я думаю, што ў імпульсны рэжым? triCore obd не дазваляе прачытаць, чаму? зрабіў ecu не ? у стане загрузкі.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    41
    Але што дзіўна, хто перанесена зрабіць праз obd ((можа быць, ен kess v2 врі))

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2014
    Паведамленні
    94
    гэта я не магу сказаць, ніколі не выкарыстоўваў Kes.
    ? гэты ecu, на мой погляд, не ? ідэальна падыходзіць, каб пачаць.
    Я паспрабаваў бы я з Marelli mjd, якія вы заўседы атрымліваюць.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    гэтыя бд можна толькі пісаць, але вы павінны мець файл крычы, хто табе зрабіў вельмі верагодна, што ў яго kess (ori або клон) з банкам дадзеных абноўлена або пасля ўнясення дадзеных у ecu ? закупляецца файл у які-то банк дадзеных, калі вы хочаце паспрабаваць прачытаць, трэба адкрыць яе і прачытаць яе ў boot-mode, выкарыстоўваючы модуль tricore, вачэй адкрыць яго, таму што вы можаце пашкодзіць.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    41
    дзякуй усім, цяпер усе больш ясна,
    таму я мог бы шукаць мяне файл ori перапраграмаваць яго і замяніць яго на файл ўжо зменены і існуючай на ecu правільна?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2014
    Паведамленні
    94
    Так, але ў гэтым выпадку prenderesti файл апрацоўваецца ўжо на машыне.

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •