хто-небудзь файл правераны і працуе для поўнай ліквідацыі ў иммо на альфа 156 1.8ts з ecu bosch m1.5.5
нумар эбу 0261204732
я не хачу, каб файлы, зробленыя з carsoft або sw падобныя, чаму? не працуюць
хто-небудзь файл правераны і працуе для поўнай ліквідацыі ў иммо на альфа 156 1.8ts з ecu bosch m1.5.5
нумар эбу 0261204732
я не хачу, каб файлы, зробленыя з carsoft або sw падобныя, чаму? не працуюць
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
прывітанне зрабіце невялікі тэст больш падрабязна і паўтарыць той жа файл і паглядзець, калі яна ідзе
Прывітанне ўсім, я есць я спрабаваў, як кажа перавышэнне хуткасці, і я павінен сказаць, што працаваў без якіх-soft або правіць прыватнасці.
не становіцца immo off..***** unque ў цяперашні час ? прайшло шмат часу, і аўтамабіль ? пайшла
для мяне абмеркавання можна? зачыніць
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
прывітанне, я спрабую зрабіць мой вопыт і веды, x, грамадства, форум, вядома, не працуе x усе ecu, але ў некаторых працуе, паверце і нічога не стаіць
Якая версія машыны sw у вас есць?
паспрабуйце на некаторых ecu працуе, і гэта выдатна, паўтараю, не марнуючы ні капейкі, але і не кажаце занадта шмат вакол, я рэкамендую
хлопцы, я не хацеў бы стварыць хаос на гэтай дыскусіі я бачу, што хто-то і дзівіўся, можа быць, у яго есць упэўненасць, што цяпер не самае