Старонка 1 з 8 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 74

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106

погляд карту альфа 159 1.9 16v, 150 л. с.,

Прывітанне, хлопцы,
    у мяне alfa romeo 159 1.9 16v 150 л. з mappetta, з якім я даволі добра.(Сістэмы рэцыркуляцыі ог і DPF адключыць шланг права ўсталеўваецца, і нейкі марскі канек у пі?)
    Праблема ? прама цяпер, што калі гадзіны ў праводцы акселератара счапленне на p? сані прыкладна паміж 2200 і 3000 абаротаў у хвіліну .
    Машына мае каля 170000 км, і я яе ўзяў з 150000, так што не ведаю, калі муфта ? было ўжо? перарабіў...праблемы на махавік не падобна на тое, што есць, чаму? не вібруе, і калі я выключаю і ўключаю машыну не адчуваю штуршкоў...

я прыкладаю карту, ori і гэтай мод..пара не ? высокая, па мне, на самой справе...што рабіць?
    яшчэ больш знізіць крутоўны момант у гэтым дыяпазоне амаль ад іх зыходныя значэння ці есць грубыя памылкі на карце, які спаганяецца падвышаная прабуксоўка счаплення?
    такім чынам, неабходна наладзіць некаторыя іншыя параметры, акрамя абмежавальнік крутоўнага моманту, што робіць паменшыць праслізгванне?
    прымаю парады .
    дзякуй
    ps.змены на карту, я з ecm2001..я ведаю, што не ? максімум, але я не зусім эксперт у самай справе!Карту я не зрабіў я, вядома, але адзін, што робіць карту вельмі даўно, але мы часам? нічога не значыць, і часта карты ад іншых, незалежна крытыцы, таму мяне не цікавіць, што хто-то мне карту ад**** пешшу, але, па крайняй меры, я магу прапанаваць выправіць тыя грубыя памылкі, якія прысутнічаюць у гэтай карце
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106
    ніхто не ведае, даць мне парады па нагоды?дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106
    up up up up help me

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    7
    мне вельмі шкада, але я пачатковец, і я не маю права, каб прагледзець сваю карту так што, магчыма, маглі б даць нейкі савет у мяне мод некалькі, і ў мяне ніколі не было праблем. прывітанне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Прывітанне, я бачыў карту, і практычна па-мойму перабольшанне, на час ўпырску ? карта падмануў на час, і, адпаведна, з абмежавальнікам крутоўнага моманту за вельмі мала. Я curiosit? спытаць, ціск турбо ідзе да зорак?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106
    Citazione Першапачаткова Напісаў franco75 Visualizza Messaggio
    Прывітанне, я бачыў карту, і практычна па-мойму перабольшанне, на час ўпырску ? карта падмануў на час, і, адпаведна, з абмежавальнікам крутоўнага моманту за вельмі мала. Я curiosit? спытаць, ціск турбо ідзе да зорак?
    Стрэлка ціску турба, калі націскаю рыўкамі хутка, але вы праверце, ці добра дазуе ў праводцы акселератара , на самай справе, калі паездкі па шашы 130 стрэлка стаіць у ціхім месцы ў каля 0.4 бар! Той факт, час ўпырску, такім чынам, таксама ўплывае на пробуксовку счаплення? І на ecm2001, які элемент адпавядае і па якіх крытэрах і як вы павінны выправіць?дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    як ідзе ціск з педалі на максімум? па мне таксама, можна праверыць з дапамогай інструмента дыягностыкі?
    карту час знаходзіцца ў 1DC0DE.
    Ўплывае на сліп, відавочна, размяшчаючы больш магутнасць упэўнены, што ўплывае,
    праверка ціску, чаму? па-мойму ў вас ціск турбо, перабольшаныя, але, што вас ахоплівае дым, з часоў да +17%), вы дастаткова адкладзена для дызельнага паліва
    што впрысните. Я б не хацеў быць грубым, але калі вы хочаце даведацца, як, на мой погляд, вы павінны паўтарыць з нуля.
    У адваротным выпадку рэтуш толькі limtatore пару, што ? усталяваны больш нізкі педалі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106
    Citazione Першапачаткова Напісаў franco75 Visualizza Messaggio
    як ідзе ціск з педалі на максімум? па мне таксама, можна праверыць з дапамогай інструмента дыягностыкі?
    карту час знаходзіцца ў 1DC0DE.
    Ўплывае на сліп, відавочна, размяшчаючы больш магутнасць упэўнены, што ўплывае,
    праверка ціску, чаму? па-мойму ў вас ціск турбо, перабольшаныя, але, што вас ахоплівае дым, з часоў да +17%), вы дастаткова адкладзена для дызельнага паліва
    што впрысните. Я б не хацеў быць грубым, але калі вы хочаце даведацца, як, на мой погляд, вы павінны паўтарыць з нуля.
    У адваротным выпадку рэтуш толькі limtatore пару, што ? усталяваны больш нізкі педалі
    Вы не грубыя, сапраўды, ты вельмі добры!У любым выпадку стрэлка будзе прыходзіць у 1.6!абмежавальнік крутоўнага моманту ? pi? нізкай педалі, а затым, што я павінен рабіць?падняць педаль ці наадварот?ціск турбо у макс, што працэнт павінен быць?мы кажам, што яе "з нуля" для мяне не ? проста таму, што? не ведаю, як адключыць сістэмы рэцыркуляцыі ог і Dpf !tanks

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106
    я зрабіў змены на карту з ecm titanium..хто-то валюты?

такім чынам: я апусціла p? пара заяўцы ў стандартных умовах), абмежавальнік крутоўнага моманту, прывезлі ў пастарунак, што сані (прыкладна ад 2100 да 3200 абаротаў, калі выпад правай педалі ад трэцяга і вышэй) амаль у арыгінал, і нават у якой-то момант нават менш,то крутоўны момант першы другі трэці чацверты пяты і адчувайце руху ўзрасла на 14%,колькасць? паліва ўпырскваецца павялічаны з 1500 абаротаў прыкладна ад 6 да 12%,час ўпырску р? апускаюцца на маленькія часткі, падняў,ціск турбо трохі павялічана ў таблічнай 10 ачкоў ўсе,абмежавальнік ціску turbo f-ен таксама вырас на 10 пунктаў,ціску ў рампы трохі павялічана ад каля 0,10 да 0,60%.
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106
    Такім чынам..на гэты раз я зрабіў супер карту! ;-)
    А калі сур'езна, я спрабаваў прытрымлівацца логіцы, і я зрабіў яшчэ адну карту!

Акрамя таго, я выправіць EGR (спадзяюся, справядліва) і DEFAP (я знайшоў кіраўніцтва, каб прытрымлівацца, каб выправіць розныя адрасы, хоць на некаторых я сумняваюся, калі я зрабіў добра ці дрэнна.адрасы : 1E4080 ў 1E408C,то 1E408E,1E4090 ў 1E4096,1E40A8,1E442E).
    Акрамя таго, індыкатар няспраўнасці і DTC я выявіў, што трэба паставіць арыгінальныя адрасы, якія ідуць ад 1C8BD4 у 1C8C4A..я зрабіў гэта..? не так??

добра цяпер?

ps.вось кіраўніцтва, каб defappare...? правільнае (акрамя DTC)? :
    1) - адрас, 1C8BD4 ў 1C8C4A вядзе ўсе да НУЛЯ
    2) - адрас, 1CB922 ў 1CB952 прыводзіць усе значэння 10280
    3) - адрас, 1CBD90 ў 1CBDC0 прыводзіць усе значэння 10280
    4) - адрас, 1CBDF6 ў 1CBE26 прыводзіць усе значэння 10280
    5) - 1E3572 значэнне ад 1000 да 6000
    6) - адрас, 1E3590 ў 1E361C прыводзіць усе значэння ў НУЛЬ
    7) - адрас, 1E37AC ў 1E37BA прыводзіць усе значэння 32767
    8) - адрас, 1E4080 ў 1E408C прыводзіць усе значэння ў 20000
    9) - 1E408E значэнне ад 106 да -27005
    10) - 1E4090 значэнне ад 0 да -32768