Вынікі з 1 па 7 з 7

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Alessio93
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    squinzano
    Паведамленні
    257

праблема блок кіравання air bag

усім прывітанне, хлопцы, я б блок кіравання trw 51719092 331374 air bag і мае памяць 24lc04bi я зрабіў краш-з carprog я сабраў блок кіравання на аўтамабіль і ў мяне засталіся 2 кантрольныя лямпы гараць, што трэба зрабіць ? я падаў выраўноўванне бесконтактными мяне пацверджаны ? дзякуй усім

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104
    Вы, як правіла, на групы fiat, неабходна зрабіць выраўноўванне бескантактавымі,вы павінны бачыць у любым выпадку, у дыягназ, што памылкі вам, калі есць памылкі тыпу не можа распазнаць блок або падобныя праблемы ? на бескантактавымі калі знаходзіцеся эбу заблакаваны ці падобныя могуць быць аварыі, няправільна..

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    squinzano
    Паведамленні
    257
    прыкладаю файл ложак з willem eeprom і 24lc04bi эбу ў пытанні і trw 51719092 331374 хто-то мне пу? дапамагчы для аварыі? дзякуй усім
    File Allegati Файл Ўкладання

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    87
    Асцярожныя, што carprog ? добра для некаторых работ, але не чытае ну ці часам не чытае гэтага, перш за ўсе, у 24c04 і аб падобных вам усе няправільныя паказанні, што калі-перапраграмаваным вы бюсты, усе толькі так ? знайсці файл ложку добра, і пакласці яго назад..
    Ps..выраўноўванне трэба толькі калі вы пакладзеце файл з тым жа sw і hw, але іншага транспартнага сродку, як правіла, пры ачыстцы зыходнага файла, не трэба ніякіх выраўноўванне проксі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    Прывітанне Алексій, у базе даных у мяне есць гэтыя файлы, паглядзець, калі вы можаце дапамагчы
    File Allegati Файл Ўкладання

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    squinzano
    Паведамленні
    257
    я перанесена 24c04 з вілем ? у мяне усталяваны эбу вынік індыкатар не гарыць памылак няма ў эбу !!усе атрымалася дзякуй, сіска ты адзін

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    Citazione Першапачаткова Напісаў Alessio93 Visualizza Messaggio
    я перанесена 24c04 з вілем ? у мяне усталяваны эбу вынік індыкатар не гарыць памылак няма ў эбу !!усе атрымалася дзякуй, сіска ты адзін
    ок, я рады, што ты змог вырашыць

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •