Вынікі з 1 па 5 з 5

Абмеркаванне: matiz 800 2002 egr

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    23

matiz 800 2002 egr

Прывітанне я хацела спытаць ваш савет, я чытаў з gf пеўнік клон файлы, якія буду ніжэй, я магу выключыць кіравання egr, таму што я ад p01404
    калі вы можаце зрабіць пасля таго, як індыкатар risultera адключана?
    загадзя дзякуй ваша дапамога

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    вы не апублікавана ні адзін файл, а падзел не мае нічога агульнага перанесці абмеркаванне,я прашу вас трохі больш увагі на гэтыя дробязі, і паверце мне, замест таго, каб марнаваць час на гэтыя фігня тыпу перасунуць абмеркаванне, мы маглі б зрабіць рэчы больш важныя тып завяршыць размясціць вялікую колькасць файлаў на врі ў базе дадзеных, што яшчэ я павінен ўвесці.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    23
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport Visualizza Messaggio
    вы не апублікавана ні адзін файл, а падзел не мае нічога агульнага перанесці абмеркаванне,я прашу вас трохі больш увагі на гэтыя дробязі, і паверце мне, замест таго, каб марнаваць час на гэтыя фігня тыпу перасунуць абмеркаванне, мы маглі б зрабіць рэчы больш важныя тып завяршыць размясціць вялікую колькасць файлаў на врі ў базе дадзеных, што яшчэ я павінен ўвесці.
    прашу прабачэння, і гэта толькі, што я на рабоце і той факт палету
    магу файл і яшчэ мае прабачэнні
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Рым
    Et
    59
    Паведамленні
    89
    на гэты аўтамабіль проста працярыце яго так, што вы ідзяце працаваць, а потым закрыць, так вы не incrosta і не завісае-й?, кантрольная лямпа загараецца, чаму? клапан ? заблакаваны
    Зачыняючы яе лямпа не гарыць, чаму? кіравання рухавіком кіруе сервоприводом, а не маса паветра, а затым, калі прывад працуе, лямпа не гарыць, я спадзяюся, што было ясна,

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    23
    Крышталева чысты і добры, вялікі дзякуй

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •