Вынікі з 1 па 4 з 4

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    54

Suzuki Vitara 1.6 8V Праблема мінімуму

Прывітанне, у мяне праблема з гэтай старой машыне; ? абсталяваны monoiniettore micuni і электронікі, mitsubitshi. праблема ? мінімальны горача, што застаецца занадта высокім больш 1500-1800 абаротаў. холад-не праблема, і мінімум ? нізкім і наладзіць. я павінен адзначыць, што valvolina, што трэба для ўзбагачэння на халодную, і не існуе, ? быў заменены ўладальнік у "аварыйны" цыліндр з тэфлонавым пакрыццем.(акрамя таго, каб паскорыць трохі з тэмпературай ніжэй нуля было добра). Я выканання працэдуры рэгулявання халастога ходу, як кіраўніцтва, але я не магу прымусіць яго зваліцца ніжэй 1500 (больш так не магу адкруціць шруба) чыстага цела farlallato і мяняюцца ўсе трубы, дэпрэсіі. правяраецца таксама электрамагнітны клапан халастога ходу. Код мігцення не выяўляе памылкі(не c'? іншы дыягназ, на гэтым ecu). Я замяніў усе электралітычныя кандэнсатары ecu, чаму? некаторыя былі ўспыхнуць, але без рашэння праблемы. Хто-небудзь меў аналагічны досвед?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104
    Калі я правільна памятаю тую valvolina, што вы кажаце, быў гэтак жа, для павелічэння абаротаў халоднага рухавіка (bypass) arrichimento адбываецца праз расходомер, фарсункі,па-мойму праблема ? менавіта ў гэтай мадыфікацыі,паспрабуйце заткнуць, так ці інакш, корпус дросельнай засланкі, калі не выключаецца, гэта азначае, што ў вас праход паветра дзе-то.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    127
    Як казаў silven паглядзець, што, вядома, у вас apirazione паветра ў цеплы дзе-то правярае, раней толькі папраўкай, што menzionavi а затым на аснове корпуса дроселя...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    31
    Калі я правільна памятаю, можна панізіць абароты рухавіка, адкруціўшы ўпора дросельнай засланкі клапана.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •