Я ўзяў Kess V2 клон, і, як чакалася ? у распараджэнні багаты колькасці? правады і кабелі, кабелі і інтэрфейсы. Існуе даведнік пра тое, як іх выкарыстоўваць? ..чаму? я не ведаю дакладна, куды пакласці рукі!
Дзякуй!
Я ўзяў Kess V2 клон, і, як чакалася ? у распараджэнні багаты колькасці? правады і кабелі, кабелі і інтэрфейсы. Існуе даведнік пра тое, як іх выкарыстоўваць? ..чаму? я не ведаю дакладна, куды пакласці рукі!
Дзякуй!
Тым часам пачынаецца разрадзіцца ў help на афіцыйным сайце alientech, і вы ўбачыце, на кожны кампанент, што трэба! аднак, з фатаграфій, у вас есць усе, што вам трэба...
У карціны ? інструмент для скіду з пісання kess
Тады ў вас есць інструмент, каб чытаць у boot для падлучэння да kess
Блок харчавання 12 вольт
Кабель для чытання ў k-line або лінія can
Усталюйце праграму і зрабіце, як я сказаў вам...калі вы хочаце загрузіць у help, вы павінны мець чысты кампутар cio? без kess ўстаноўлены, то ўсталюеце праграмнае забеспячэнне з сайта alien вы спампоўваеце у help вы іх захоўваеце выдаліце праграмнае забеспячэнне і ўсталяваць тое, што вы купілі скапіруйце і ўсе ў тэчцы C help![]()
Усталяваў sw арыгінал, стварыў тэчку 'Help' 4 файла, потым я запампаваў іншую тэчку 'Help' 280 Мб і некалькі файлаў, якія ўтрымліваюць розныя інструкцыі. Пытанне, гэтыя файлы help адлюстроўваюцца пры выбары аўтамабіля? (Цяпер я не абсталяванне пад рукой і я не магу паспрабаваць).
Спасылкі, скажыце мне, калі я на правільным шляху:
У Kess ? скрынка-й? выдатна, што падключыць з аднаго боку да кампутара, а з другога-у адзін з гэтых 3 провада: адзін ? кабель OBD з выхаду лініі-k (для выкарыстання сумесна з кабелем сіні), астатнія 2 драты гэта тыя, унізе, але ў якіх выпадках варта выкарыстоўваць (асабліва ў правым ніжнім куце перамыкач)?
У карціны, (гэта я даведаўся c'? пісаў вышэй), я падключыць яго з аднаго боку пк, а з другога-кабелем і шэры ..грэбень падлучыць (прылітаваць?) у друкаваных kess?
Інструмент для чытання ў boot падключаць да kess ? скрынка-й? маленькі (унізе злева), да якога падлучаецца кабель харчавання і кабель з клемы (уверсе злева)? З дапамогай гэтага модуля я магу boot і tricore?
Пры загрузцы файла даведкі вы знойдзеце ўсю інфармацыю, што вы хочаце чаму? я задаў 15 пытанняўSetup-3-Kessv2-J-Link Connected computer.jpg
Пры загрузцы файлаў help раз, вы знойдзеце малюнкі, а часам-не, мне пашчасціла іх знайсці, але ў kess варта крок за крокам, і ? адно задавальненне выкарыстоўваць
інструмент у boot ? тое, што варта падключыць да kess ( да якога падлучаецца раз'ем 12 брава)
для карціны, я паставіў карціну
толькі 15..? але ў мяне яшчэ шмат іншых!
Дзякуй 1000 для info![]()
Пытанне жыццева...модуль для чытання ў boot, і на якое напружанне ідзе на харчаванне? У камплект не c'? блок харчавання, але толькі кабель.
Бачыў, што есць мы, есць пытанне, нават я.....
сіні провад, які знаходзіцца на кабелі OBD пры v? выкарыстаў і як і чаму?????
Дзякуй!!!!!
Дзякуй!!!!
добры дзень, у выпадку, калі патрабуецца перапраграмаваць kessv2, баланс кабелем, там атака j-link... і што тады? які я адкрываю двух значкоў sw j-link?
адказ дзякуй