-
Розныя памеры файлаў на врі і mod
Прывітанне і прабачце загадзя дурны пытанне
Я запампаваў з kess некаторыя карты ад розных машынах, і, як правіла, 2048 МБ, але я ? давялося знайсці іх нават з 1536 КБ, можна???
Як жа так???
Дзякуй
Марка
-
Залежыць ад блокаў кіравання, якія вы чыталі.. не усе аднолькавыя.. c'? адзін з больш ці менш flash, што законы мікра+flash, што законы толькі для flash etc, залежыць ад тыпу ecu!
-
Дзякуй lupo1
Такі ж аўтамабіль, карта залатых 2mega карту mod 1,5 мега....
Nissan Juke
-
Але мод, вы зрабілі сабе? што аўтамабілі ? і што ecu мантуе? у любым выпадку, не ? нармальна ..
-
Выбачайце адсутнасці інфармацыі!!!
У мяне Juke 1.5 dCi з эбу sid 305, год таму я зрабіў перапрызначыць эбу ад прафесіянала, што я нават адключыў Egr і controli dpf, яму далі копію маей карты крычы.
Цяпер я пачаў спрабаваць супаставіць і мой стрыечны брат, які мае такую ж машыну хацеў маю карту з kess v2 я запампаваў маю карту зменены, і тады я запісаны на яго, машына ідзе выдатна, як мая.
Кантралюючы гэтыя два файла, я зразумеў, у адрозненне ад памеру!!
-
Можа быць, што врі, што вы далі, як будзе прачытаны ў bdm, ці ўзяў з банка дадзеных. У крычы, што і ваш стрыечны брат ты чытаць да яго рэдагавання? Якія памеры мае?
-
Чытаць з galletto ў бд перада мной!!!!
У майго стрыечнага брата была роўная маей зменены!
Калі я спрабую чытаць карту на врі з titanium распазнае адразу!!!
-
Калі ? адзін 8f3, як вы кажаце, ? чытання віртуальнага.
-
Вось што выходзіць, мае невуцтва!!!!
Што ? чытаць віртуальны???
-
некаторыя інструменты, калі яны не могуць зрабіць чытанне бд, робяць id, і яны даюць вам файл, які есць у іх унутраныя базы дадзеных, калі яны есць.
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума