Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di macinische90
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    172

выключальнік педалі тормазу і dpf

прывітанне, хлопцы хто-небудзь ведае, калі з нейкай лагічнай сувязі паміж выключальніка тормаз, які стаіць пад педаллю і закрыцця dpf???механік сказаў мне, каб праверыць, як на педаль тормазу, пакуль педаль счаплення... педаль тормазу, як толькі закранаецца пытанне ўпісваецца, то ен мне сказаў, што і' змяніць.... усе пачалося з таго, што пасля таго як я зрабіў адлюстраванне закрыцця dpf машына да 3000 абаротаў дакладных сышоў у recovery,я выключыў і зноў цяпер я робіць больш... пяро ледзь назад да 3000 абаротаў у хвіліну, у 4-нешта прапусцілі, а затым адразу ж узяў... ен мне сказаў, каб праверыць гэтыя 2 кнопкі... bahhh

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di chiptuning.cro
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ровінь, Харватыя
    Паведамленні
    157
    Калі правільна памятаю, трэба машыну з такой жа праблемай, мне здаецца, Ford Kuga, з тымі ж праблемамі (педаль тормазу), таму што не было defapatta добра.
    L' avavano з звычайных праграмаў, якія' на што не працавалі...

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    172
    і таму тое, што вы зрабілі? што па цэнтру педалі тормазу defap??? я сказаў, што замена кнопкі іх пад педаль...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di chiptuning.cro
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ровінь, Харватыя
    Паведамленні
    157
    Citazione Першапачаткова Напісаў macinische90 Visualizza Messaggio
    і таму тое, што вы зрабілі? што па цэнтру педалі тормазу defap??? я сказаў, што замена кнопкі іх пад педаль...
    як ужо гаварылася вышэй, паколькі не стагоддзяў была deffapata добра даваў, што erorre-нават, калі не было нічога ў тым, што " бачыць з dpf.
    вы бачыце, што клікнуўшы на defap з звычайных праграм што-то змянілася ў мапо і ativato ў errorre.
    пасля таго, як вы defap памылкі зніклі паміж тут таксама' гэта педалі...

можа быць, не будзе за гэта, таму што машына і іншае, але " калі я sentitto defap і педаль я subitto ўспомніў пра гэта...

http://www.professionalchiptuning.ne...ap-vt5722.html

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    11
    І ведаць, што аўтамабіля, які мы гаворым.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    172
    lancia 2.0 mtj 165 л. с. 2008 года....

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    172
    ок, дзякуй... гэта было толькі, каб зразумець, што ен павінен быў зрабіць што тормазы з recovery турбіны...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    але калі ідзе ў recovery, што памылкі ў дыягностыцы????
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    172
    Прывітанне Уга.. Ні памылкі, нічога... здарылася, толькі, што пасля defap я выцягнуў з машыны і на 3000 ўжо была аддзеленая турбіна... што-То я не l зрабіў-ы?... А ўчора ўвечары ен страціў трохі ў 3000, а затым размяркоўваецца добра.. Цяпер здаецца, што тут робіць-ы?... У dpf былі зробленыя 5 адтулін.... L я зрабіў гэта з механікам, што я зрабіў сваю працу і сказаў мне, што я павінен быў спачатку зняць акумулятар на 5 мін, а затым уключыце яго 3 раз карціну ? затым пакласці ў рух з дапамогай педаляў тармазы і счаплення разгромленыя.... Потым сказаў мне, каб праверыць кнопку пад тармазы, чаму? калі ўсе добра працуе, пасылае імпульсы, а тармажэнне механічна, таксама на блок кіравання, каб справакаваць тармажэнне рухавіком... Але я кажу, што капусты там выходзіць, калі я ў планшэт, што турбіна ? заблакаваны да 3000 абаротаў??? Sar? праблема ў карце або няма? Ен сказаў мне, абсалютна няма, чаму? зрабіў сотні машын гл мой

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў macinische90 Visualizza Messaggio
    Прывітанне Уга.. Ні памылкі, нічога... здарылася, толькі, што пасля defap я выцягнуў з машыны і на 3000 ўжо была аддзеленая турбіна... што-То я не l зрабіў-ы?... А ўчора ўвечары ен страціў трохі ў 3000, а затым размяркоўваецца добра.. Цяпер здаецца, што тут робіць-ы?... У dpf былі зробленыя 5 адтулін.... L я зрабіў гэта з механікам, што я зрабіў сваю працу і сказаў мне, што я павінен быў спачатку зняць акумулятар на 5 мін, а затым уключыце яго 3 раз карціну ? затым пакласці ў рух з дапамогай педаляў тармазы і счаплення разгромленыя.... Потым сказаў мне, каб праверыць кнопку пад тармазы, чаму? калі ўсе добра працуе, пасылае імпульсы, а тармажэнне механічна, таксама на блок кіравання, каб справакаваць тармажэнне рухавіком... Але я кажу, што капусты там выходзіць, калі я ў планшэт, што турбіна ? заблакаваны да 3000 абаротаў??? Sar? праблема ў карце або няма? Ен сказаў мне, абсалютна няма, чаму? зрабіў сотні машын гл мой
    як і меркаваў, ніякай памылкі, яны скінутыя табліцы dtc і так вы не ведаеце яшчэ нічога пра тое, што адбываецца ў рухавіку, хутчэй за ўсе, есць памылка ў defap, (? толькі defappata ці нават зменены ў ****llo карты) у любым выпадку не центрируют нічога датчыкі педалі счаплення і тормазы, трэба бачыць карту, каб вы маглі ацаніць магчымыя памылкі.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •