Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 21

Абмеркаванне: погляд, egr off Renault scenic

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909

погляд, egr off Renault scenic

scenic ori + egr off.zip

Калі ласка, ваша меркаванне, каб ведаць, калі egr і элементы выключаны правільна, чаму? машына працягвае ісці ў recovery з-за памылкі сістэмы рэцыркуляцыі ог. Гэта renault scenic 130cv

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di max75
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    Добры дзень, я зірнуў праверкі выключаны добра, мабыць, у вас есць электрычная частка перашкодзіць ....

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Дзякуй вялікі, max75 электрычнай часткі? што давала ўжо? праблемы на самай справе мой сябар хацеў выдаліць менавіта тое, і я думаў, што за выключэннем элементаў кіравання, якія карту б, як не атрымаць пі? электрычнай часткі. Пу? быць выключана, але застаецца адкрытай, а затым ідзіце зноў у recovery для дадзеных лопнуў на ўваходзе?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Дзякуй вялікі, max75 электрычнай часткі? што давала ўжо? праблемы на самай справе мой сябар хацеў выдаліць менавіта тое, і я думаў, што за выключэннем элементаў кіравання, якія карту б, як не атрымаць пі? электрычнай часткі. Пу? быць выключана, але застаецца адкрытай, а затым ідзіце зноў у recovery для дадзеных лопнуў на ўваходзе?
    Я дазволю сабе даць na прамая..
    s? праблемы і электрычная частка
    атрымаць супраціў ад 39ohm 5W і вы на месцы..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di max75
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    я звычайна, перш чым выключыць кантроль заўседы ...у адваротным выпадку правіць ? нязначным....

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў max75 Visualizza Messaggio
    я звычайна, перш чым выключыць кантроль заўседы ...у адваротным выпадку правіць ? нязначным....
    ? праўда, вы маеце рацыю, але не раблю гэта рамяство было зрабіць у карысць аднаго, і для мяне р? вопыт...толькі я час адключыце і паглядзім, што я лічу. дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    вы ўпэўненыя, што ? праблемы? я ведаю, што на edc16c36 renault пасля запісу губляюць кадоўкі фарсунак і помпы ? venno ў recovery , аўтамабіль можа сысці або няма, і калі бакі не атрымліваецца, ну.. што вы выкарыстоўвалі, каб пісаць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di chiptuning.cro
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ровінь, Харватыя
    Паведамленні
    157
    Citazione Першапачаткова Напісаў fabiovts88 Visualizza Messaggio
    вы ўпэўненыя, што ? праблемы? я ведаю, што на edc16c36 renault пасля запісу губляюць кадоўкі фарсунак і помпы ? venno ў recovery , аўтамабіль можа сысці або няма, і калі бакі не атрымліваецца, ну.. што вы выкарыстоўвалі, каб пісаць?
    У mod postat ў EGR і зачыняецца добра.
    Гэта smplicissima EDC16C3.
    На гэтых можна "толькі" страціць кадоўкі фарсунак.
    На Trafic з EDC16C33 я ativatto абмежавальнік км да 100км/г, што' пасля таго, як мне ўдалося disinescare на карце.
    На Vivaro з EDC16C36 я страціў усе кадоўкі і зараз выглядае Tech-2 для riprogramarla.
    Ужо, што я пісаў гэта, я dicco таксама'што' на Kangoo стары DCM 2.1 пасля scrito мод, і andatto ўсе добра, але калі я хацеў запаліць машыны ў мяне не было яшчэ блок кіравання.
    Прымушаючы пісаць мне ўдалося аднавіць, але, выбіраючы драйвера Megane з той жа эбу...
    Усе гэта заўседы праз OBD.

Я ведаю' што я павінен трымацца далей ад Renault (Renault)
    Цяпер' я раблю, але толькі старыя EDC15 і EDC16C3 праз OBD і EDC16+ толькі ў BDM

Прабачце за невялікі оффтопик, але, можа быць, каму-то, гэтыя звесткі будуць карысныя...

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Я дазволю сабе даць na прамая..
    s? праблемы і электрычная частка
    атрымаць супраціў ад 39ohm 5W і вы на месцы..
    Дзякуй за інфармацыю, хлопцы,....у eventualit? бачыў, што не я ? калі-небудзь.... супраціў павінна знаходзіцца ў адпаведнасці з станоўчае, што ідзе на прывада сістэмы рэцыркуляцыі ог правільна?

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Вы падкажыце, па сітуацыі-й? дакладна. Тады ў дыягназе duty cicle ад egr застаецца на 0%, гэтай мэты, а не мяняецца. Памылкі-й? дакладней памылка P0409 рэцыркуляцыі ог датчык і P403 каманды egr. Што значыць, па-вашаму,

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •