scenic ori + egr off.zip
Калі ласка, ваша меркаванне, каб ведаць, калі egr і элементы выключаны правільна, чаму? машына працягвае ісці ў recovery з-за памылкі сістэмы рэцыркуляцыі ог. Гэта renault scenic 130cv
scenic ori + egr off.zip
Калі ласка, ваша меркаванне, каб ведаць, калі egr і элементы выключаны правільна, чаму? машына працягвае ісці ў recovery з-за памылкі сістэмы рэцыркуляцыі ог. Гэта renault scenic 130cv
Добры дзень, я зірнуў праверкі выключаны добра, мабыць, у вас есць электрычная частка перашкодзіць ....
Дзякуй вялікі, max75 электрычнай часткі? што давала ўжо? праблемы на самай справе мой сябар хацеў выдаліць менавіта тое, і я думаў, што за выключэннем элементаў кіравання, якія карту б, як не атрымаць пі? электрычнай часткі. Пу? быць выключана, але застаецца адкрытай, а затым ідзіце зноў у recovery для дадзеных лопнуў на ўваходзе?
я звычайна, перш чым выключыць кантроль заўседы ...у адваротным выпадку правіць ? нязначным....
вы ўпэўненыя, што ? праблемы? я ведаю, што на edc16c36 renault пасля запісу губляюць кадоўкі фарсунак і помпы ? venno ў recovery , аўтамабіль можа сысці або няма, і калі бакі не атрымліваецца, ну.. што вы выкарыстоўвалі, каб пісаць?
У mod postat ў EGR і зачыняецца добра.
Гэта smplicissima EDC16C3.
На гэтых можна "толькі" страціць кадоўкі фарсунак.
На Trafic з EDC16C33 я ativatto абмежавальнік км да 100км/г, што' пасля таго, як мне ўдалося disinescare на карце.
На Vivaro з EDC16C36 я страціў усе кадоўкі і зараз выглядае Tech-2 для riprogramarla.
Ужо, што я пісаў гэта, я dicco таксама'што' на Kangoo стары DCM 2.1 пасля scrito мод, і andatto ўсе добра, але калі я хацеў запаліць машыны ў мяне не было яшчэ блок кіравання.
Прымушаючы пісаць мне ўдалося аднавіць, але, выбіраючы драйвера Megane з той жа эбу...
Усе гэта заўседы праз OBD.
Я ведаю' што я павінен трымацца далей ад Renault (Renault)
Цяпер' я раблю, але толькі старыя EDC15 і EDC16C3 праз OBD і EDC16+ толькі ў BDM
Прабачце за невялікі оффтопик, але, можа быць, каму-то, гэтыя звесткі будуць карысныя...
Вы падкажыце, па сітуацыі-й? дакладна. Тады ў дыягназе duty cicle ад egr застаецца на 0%, гэтай мэты, а не мяняецца. Памылкі-й? дакладней памылка P0409 рэцыркуляцыі ог датчык і P403 каманды egr. Што значыць, па-вашаму,