Прабачце, пытанне банальны, хто-то мяне ведае, сказаць, як вызначыць, праз гняздо OBD, які эбу ? усталяваны на машыне, і якое праграмнае забеспячэнне выкарыстоўваць для гэтага? Дзякуй.
Прабачце, пытанне банальны, хто-то мяне ведае, сказаць, як вызначыць, праз гняздо OBD, які эбу ? усталяваны на машыне, і якое праграмнае забеспячэнне выкарыстоўваць для гэтага? Дзякуй.
проста дыягназ.....або праграміст ....
у залежнасці ад аўтамабіля, які вы пакажыце tool kess,mpps,пеўнік і г. д, і зрабіце ecu id : ідэнтыфікацыя дадзеных. або дыягназ, або, лепш, калі вы можаце праверыць, ці ecu чытайце аб мадэлі
bosch,denso,marelli, visteon і т. д. і т. д ..
Дзякуй макс, дзякуй алекс. А затым, каб ведаць, калі ? блок кіравання, які вы пу? чытаць і пісаць праз obd або калі павінна быць зроблена ў bdm я раблю пошук на форуме?
Кожны інструмент у свой спіс, аўтамабіль і метад працы..
ты, што інструмент у вас есць?
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Цяпер яшчэ нічога, я хацеў бы пачаць зразумець што-то, перш чым рызыкаваць, кідаць грошы. Што вы параіце мне пачаць?
вы можаце выбраць певень толькі з адным прадуктам, робіш шмат рэчаў, ахоплівае шырокі спектр аўто ,усе працуе як паслядоўны, што ў школе і т. д. і т. п....
Заўседы залежыць ад таго, колькі працы вы можаце выцягнуць нас. Купіць абсталяванне, поўны арыгінал, як sw і hw
Вы праводзіце прыстойная. Калі ваш аб'ем працы дазваляе вам савет, l купіўшы прадукты, не клоны.
На дадзены момант аб'ем працы ? нічога...
Я думаю, што пачаць? ад пеўня.
У Ktag б эвалюцыя kess ці я памыляюся?
толькі, што k tag працуе, у адрозненне ад kess qst'апошні працуе ў паслядоўны ,а ktag ў bdm, jtag,і т. д. на практыцы трэба адкрыць блок